Şarkıcı Berkant'ın durumu iyi

Güncelleme Tarihi:

Şarkıcı Berkantın durumu iyi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2010 19:42

Kalbinde sıkışma şikayetiyle önceki gün Memorial Hastanesi'ne gelen Şarkıcı Berkant'ın (Akgürgen) doktoru Kalp Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, “Cerrahi müdahale yapmadık, tıbbı tedavilerini yaptık. Hastamızı evine göndereceğiz” dedi.

Sanatçının sağlık durumuna ilişkin, Memorial Hastanesinde eşi Engin Akgürgen ve doktorlarının katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi.
Toplantıda konuşan Prof. Dr. Bingür Sönmez, 2003 yılında stent taktıkları sanatçının şimdiye kadar bir sağlık sorunu yaşamadığını, ancak önceki gün kalbinde sıkışma şikayetiyle kendilerine başvurduğunu anlattı.
Sanatçının muayenesinde bir damarının tıkalı olduğunu tespit ettiklerini kaydeden Sönmez, “Cerrahi müdahale yapmadık, tıbbı tedavilerini yaptık. Hastamızı evine göndereceğiz” dedi.
Berkant da hastaneye kaldırılmasının sebebinin sigaradan kaynaklanan damar tıkanıklığı olduğunu, şimdi durumunun iyi olduğunu ve taburcu edildiğini söyledi.
Sigarayı bıraktığını ve çalışmalarına devam edeceğini de vurgulayan Berkant, rahatsızlığıyla ilgili olarak yakınlarını da haberdar etmediklerini dile getirdi.
Berkant'ın eşi Engin Akgürgen ise sanatçı rahatsızlandığında evde beraber olduklarını, telefonla ulaştıkları doktorlarının da sanatçıya ilk müdahaleyi telefonda yönlendirerek yaptırdıklarını aktardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!