Salı’nın birincisi yine “Fırtına”

Güncelleme Tarihi:

Salı’nın birincisi yine “Fırtına”
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2006 00:00

Kanal D’nin ilk bölümünden beri Türkiye’yi ekran başına kilitleyen dizisi “Fırtına”, salı akşamı yayınlanan 4. bölümüyle de bu çizgisini bozmadı.

“Fırtına” Salı günü yine en çok izlenen program oldu.

Başrollerinde; Burçin Terzioğlu, Murat Yıldırım, Erkan Can, Zerrin Sümer, Salih Kalyon, Goncagül Sunar, Hüseyin Avni Danyal, Münir Canar, Jale Aylanç, Ömür Arpacı, Orhan Eşkin, Kadri Özcan , Deniz Erözen, Ayla Arslancan, Nihan Büyükağaç, Fatih Dokgöz, Fırat Can Aydın ve Erimşah Bora’nın oynadıkları, yapımını BKM’nin, yapımcılığını Necati Akpınar üstlendiği, yönetmenliğini de Metin Balekoğlu’nun yaptığı Kanal D’nin yeni dizisi “Fırtına”nın Salı akşamı ekrana gelen dördüncü bölümü de Türkiye’yi ekran başına kilitledi.

Haberin Devamı

Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici senaryosu ve başarılı rejisiyle izleyicilerin gönlünde taht kuran “Fırtına”, Tüm Kişiler’de yüzde 4.9 rating ve yüzde 19.5 izlenme payı ile en çok izlenen program oldu. Kanal D’nin sevilen magazin programı CANLI CANLI ise Tüm Kişiler’de yüzde 3.8 rating ve yüzde 16.2 izlenme payı ile en çok izlenen ikinci program oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!