Tüm hayatını unuttu

Güncelleme Tarihi:

Tüm hayatını unuttu
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2013 00:00

Charlie Wilson bir gecede her şeyini, tüm hayatını unuttu.

Haberin Devamı

12 Haziran 2008'de uykuya dalmadan önce Wilson'ın birçok insanı kıskandıracak bir hayatı vardı. Bir şirkette üst düzey yönetici olarak çalışıyor, eşi ve iki kızıyla sık sık tatillere gidiyor, dünyayı dolaşıyor ve lüks bir hayat yaşıyorlardı.

Ancak 45 yaşındaki Wilson, o gece uyuduktan sonra 12 saat içinde hayatı sonsuza dek alt üst oldu. Felç geçiren iş adamı, kendisine geldiğinde ne eşini, ne çocuklarını ne de kendisine dair herhangi bir detayı hatırlamıyordu.


Eşi Jackie'nin sessizce beklemesine rağmen, ağlamamak için kendisini zor tuttuğunu farkeden Wilson, küçük kızlarının 4 yıl geçmesine rağmen bu travmayı atlatamadığını belirtiyor.

 

DÜZENSİZ BESLENME VE ALKOL

 

Haberin Devamı

Uzmanlar birçok felç geçiren hastanın yakın zamanda olan olaylara karşı hafıza kaybı yaşadığını ancak uzun vadede yaşadıklarını hatırladığını belirtiyor. Hastalar en azından kim olduğunu hatırlayabiliyor ve ailesini tanıyor. Ancak Charlie bunların hiçbirini hatırlamıyordu.


Eşi Jackie, kocasının bir işkolik olduğunu ve günde 16 saatin onun için normal bir çalışma saati olduğunu söylüyor: "Sürekli düzensiz besleniyor, nadiren evde yemek yiyor ve aşırı derecede fast-food tüketiyordu. Sigara içmesede oldukça fazla alkol tüketiyordu." Charlie Wilson, eski hayatının sona erdiğini ve felç geçirmesinin altındaki en önemli sebebin bu yaşam tarzı olduğunu belirtti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!