Selülitlerinize veda edin

Güncelleme Tarihi:

Selülitlerinize veda edin
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2007 00:00

Esteworld Estetik ve Güzellik Merkezi'nde uygulanan, LPG ve Mezoterapi tedavileriyle selülit ve bölgesel yağlanma sorun olmaktan çıkıyor.

Haberin Devamı

Uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilen LPG ve Mezoterapi tedavileri yaz öncesi selülit ve bölgesel yağlarda kalıcı çözüm sağlıyor.

LPG ve Mezoterapi tedavisi ile ilgili, Esteworld Estetik ve Güzellik Merkezi'nden Uzman Dr. Servet Terziler şu bilgileri verdi:

LPG, ABD ve Avrupa'da 15 yıldan beri selülit tedavisinde başarıyla uygulanıp, harika sonuçlar alınmaktadır. En son teknolojik LPG cihazını yurt dışından getiren Esteworld, LPG teknolojisini uzman ellerde sunmaktadır.

LPG tedavisi, vakum ve masaj tekniğiyle cilt, cilt altı dokusu, bağ dokusu ve kas dokusunu tedavi eder. Selülitin başlıca nedeni olan lenfatik dolaşım bozukluğunu ortadan kaldırır. Lenfatik dolaşım hücre artıklarını toplayan yani vücudumuzun çöplerini temizleyen beyaz damar sistemidir. Bu sayede hücreler arası ödem çözülür. Aynı zamanda bacak da var olan şişlik ödemi rahatlatıcı etkisi kısa zamanda hastaya mutluluk vermektedir. Selülit bölgesinde metabolizma hızlanarak, yağ yakımı artar. Böylece selülit azalmaya başlar. Kas dokusuna yapılan terapi ile de sıkılaşma gözlenmektedir. Aynı zamanda sporcu yaralanmalarında, kas spazmında gerilimi azaltıcı etkisi vardır. Özel başlığı sayesinde yüz bölgesinde sıkılaşması ve inci çizgilerin giderilmesinde etkilidir.

Haberin Devamı

Bel, basen, kalça, bacak, karın, omuz, kol gibi yağ dokusunun fazlaca biriktiği her yere uygulanabilmektedir. 6-12 seans sonucunda, ayda ortalama 1-2 beden incelme sağlanmaktadır. Seans 10-15 dakika sürmektedir. Uygulama esnasında ağrı kesici krem ve spreylerin kullanımı ile acı hissedilmeden işlem gerçekleştirilmektedir.

Selülite karşı etkisi kanıtlanmış Mezoterapi; bel, basen, kalça, bacak, karın, omuz, kol gibi yağ dokusunda aşırı toplanma oluşan her bölgeye uygulanabiliyor. 6-12 seans sonucunda bir ayda ortalama 1-2 beden incelme sağlanan Mezoterapi'de bir seans 10-15 dakika sürüyor. Herhangi bir yan etkisi bulunmayan Mezoterapi tedavisinde kullanılan iğnelerin çok ince olmasından dolayı uygulama esnasında acı hissedilmiyor.

www.esteworld.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!