Sağlığa pedal çevirdiler

Güncelleme Tarihi:

Sağlığa pedal çevirdiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2012 00:00

Karşıyaka Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği ve Bisan Bisiklet Firmasının katkı verdiği 7’den 77’ye bisiklet turu 230 kişinin katılımı gerçekleşti.

Haberin Devamı

Sabah erken saatte Anayasa Meydanı’nda toplanan her yaş grubundan katılımcı, bisiklet alışkanlığının yaygınlaşması sağlıklı yaşam ve çevre sağlığına  dikkat çekmek amacı ile pedal çevirdi.

Karşıyaka Belediyesi tur öncesi herkese  birer adet tişört ve şapka  armağan ederken ayrıca birer şans numarası da dağıttı. Anayasa Meydanı’ndan start alan katılımcılar, Yalı Caddesi boyunca devam ederek Mavişehir Balıkçı Barınaklarına  kadar gitti. Oradan  geri dönüş yapan bisikletçiler  aynı güzergahı takip ederek  Anayasa Meydanında turu tamamladı.. Yollara düşen bisikletçiler trafik kurallarını ihlal etmeden sağ şeritten ilerleyerek yol aldı.

/images/100/0x0/55eb60b4f018fbb8f8bd364b
Güzel bir Karşıyaka sahil turu sonrası 230 bisikletçi kura heyecanı yaşadı. Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Günlü, Faruk Yıldırım, Kültür Müdürü Şebnem Güncü Bisan yetkilisi Mustafa Bilginer ve Belediye Spor Şefi Hakan Binici kur’a torbasından sıra ile çekiliş yaptı. Çekilişte Gülen Tütüncü, Hüsnü Aydınoğlu, Zafer Yıldırım, Gönül Karadağ, Kenan Usta ve Ahmet Utku, Bisan marka bisiklet sahibi oldular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!