Küçük Feride'ye yardım eli uzandı

Güncelleme Tarihi:

Küçük Ferideye yardım eli uzandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2007 15:45

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, çok nadir görülen iltihaplı eklem romatizmasına yakalanan küçük Feride Sağır'ı (12) tedavi ettirdi.

Haberin Devamı

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, 7 yıldır gittikçe artan hastalığı sebebiyle şiddetli ağrılar çeken, yürüyemeyen ve eğitimini sürdüremeyen Feride'nin, ailesinin maddi imkanlarının kısıtlılığı yüzünden kapsamlı tedavi olamadığı ifade edildi.

Kızının tedavisi için anne Selvinaz Sağır'ın, son çare olarak Kimse Yok Mu Derneği Adana Şubesi'ne başvurduğu belirtilen açıklamada, dernek genel merkezine iletilen durumun bildirilmesi üzerine Feride'nin önce Manisa, sonra İzmir ve ardından da İstanbul'a getirildiği ifade edildi.

Açıklamada, Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde yapılan tedaviyle sağlığına kavuşan Feride'nin, “Eskiden ellerim bükük olduğu için yazı bile yazamıyordum. Ağrıdan duramıyor, okula gitsem bile teneffüste arkadaşlarımla oynayamıyordum. Vücudumdaki rahatsızlık yüzünden derslerimden geri kalıyor, hatta bazen yemek bile yiyemiyordum. Şimdi çok iyiyim, sağlığıma kavuştum” dediği bildirildi.

Haberin Devamı

7 yıl önce kol ve bacak ağrılarıyla başlayan rahatsızlığı bütün vücuduna yayılan küçük kızın artık rahatça hareket edebildiği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!