Gülşah Alkoçlar sağlık durumu hakkında konuştu!

Güncelleme Tarihi:

Gülşah Alkoçlar sağlık durumu hakkında konuştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 17:42

Dostları ile birlikte yediği akşam yemeği çıkışı görüntülenen Gülşah Alkoçlar, sağlık durumu ve turizm hakkında habercilerin sorularını yanıtladı. Peki; Gülşah Alkoçlar kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Türk sinemasının sevilen oyuncularından Hülya Koçyiğit ile eski Fenerbahçeli futbolcu Selim Soydan’ın kızı Gülşah Alkoçlar, yaşadığı talihsiz hastalığı geride bırakmış bir şekilde dostlarıyla birlikte akşam yemeğinde bir araya geldi.

Önceki gece Karaköy Mitte restoran çıkışı eşi Ender Alkoçlar ile birlikte görüntülenen Gülşah Hanım basın mensuplarının, “Nasılsınız?” sorusuna, “Evet ben çok iyiyim, turizm de çok iyi olacak inşallah, sağlığım da gayet iyi bir sıkıntı yok” diye konuşan Gülşah Hanım’ın devamlı güler yüzlü olması dikkatlerden kaçmadı.

Gülşah Alkoçlar sağlık durumu hakkında konuştu

Gülşah Alkoçlar kimdir?

Gülşah Alkoçlar Film yapımcısı Selim Soydan ile ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit in kızı Gülşah Alkoçlar gözünü sinemada açanlardan Yaşıtları oyun parklarında oynarken o sinemada Güllüşah adıyla başroller kapıyordu. Genç yaşta işadamı Ender Alkoçlar ile evlenip sinemayı bıraktı. Şimdi iki kızı var.

BAKMADAN GEÇME!