Anyolit taşı faydaları ve özellikleri nelerdir? Anyolit taşı ne işe yarar?

Güncelleme Tarihi:

Anyolit taşı faydaları ve özellikleri nelerdir Anyolit taşı ne işe yarar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2022 04:19

Anyolit taşı sağlık taşı olarak da bilinir. Bedenin güçlenmesini sağlayan ve bağışıklık sistemini de güçlendiren anyolit taşı kişilere özgüven sağlar. Bulunması zor bir taş olduğundan alırken gerçek olmasına özen göstermek gerekir. Anyolit taşının faydaları ve ne işe yaradığı ile ilgili ayrıntıları derledik.

Haberin Devamı

Anyolit taşı hormonları düzenleyerek daha sağlıklı bir vücuda sahip olmayı sağlar. Kanı temizleyerek yenilenmesini de sağlayan anyolit taşı kalp ve beyin sağlığını da destekler. Algıların açılması ve gözlerin güçlenmesi de anyolit taşının faydalarındandır.

Anyolit Taşı Faydaları ve Özellikleri Nelerdir?

Anyolit taşı sağlık taşı olarak bilinse de problemleri tam olarak elbette çözemez. Tedavi yöntemi olarak kullanılmasa da alternatif tıpta faydalarından yararlanmak mümkündür. Anyolit taşı kişilerin daha güçlü olmasını ve aynı zamanda hastalıklarla mücadele etmesini sağlar. Anyolit taşının faydaları:

Sağlık taşıdır.

Bedeni düzene sokar ve güçlenmesini sağlayarak enerji verir.

Kişilerin üzerindeki tembelliği ve kronik yorgunluğu alarak uyuşukluklar ile savaşır.

Haberin Devamı

Sakinleştirici etkisi olduğundan siniri ve stresi azaltır.

Lenf bezlerini ve böbreküstü bezlerini çalıştırır ve aynı zamanda güçlenmesini sağlar.

Kişiye özgüven sağlar ve daha rahat bir hayat geçirmesine yardım eder.

Kanı temizler ve kanın yenilenmesini destekler. Aynı zamanda kanın pıhtılaşmasını da engeller.

Gözleri güçlendirerek göz rahatsızlıklarının azalmasını sağlar.

Hormonları düzenler ve üreme organının bakterilerden korunmasına yardımcı olur.

Kemik sisteminin güçlü olmasını sağlar.

Soğuk algınlığı ya da grip durumunda hastanın bağışıklık sistemini destekleyerek hastalıkların daha kolay atlatılmasına yardım eder.

Kan şekerinin düzenlenmesini sağlar.

Gebe kalmayı kolaylaştırır. Gebelik durumunda bebeğin sağlığını destekler ve düşük riskini azaltır.

Kalp ve beyin arasında köprü kurarak beyin ve kalp çakralarının açılmasını sağlar.

Bulunduğu yere pozitif enerji yayılmasını sağlar. Kişilere hoş bir his vererek albenilerini artırır.

Algıların açılmasını sağlar.

Anyolit Taşı Ne İşe Yarar?

Anyolit taşı diğer adıyla Ruby Zoisit ya da Yakutlu Zoisit olarak bilinir. Zoisit grubuna ait olan bu taş aslında 3 taşın birleşmesi ile oluşur. Yeşil rengini Zoisit taşından, morumsu rengini Yakut taşından, siyah beneklerini de Çerkamit taşından alır. Anyolit taşı vücuttaki enerjiyi dengelemesi ile bilinir. Kalp sağlığına da iyi gelen anyolit taşı gündelik yaşamda sağlık taşı olarak da kabul edilir. Faydalı bir taş olmasının yanında görüntüsü de oldukça güzeldir. Bu nedenle takı olarak da kullanılır.

Doğal bir taş olan anyolit taşının faydalarından yararlanmak için tene değmesi önemlidir. Anyolit taşı uykusuzluk problemlerine de iyi gelir. Özellikle kemoterapi tedavisi gören ya da radyasyona maruz kalan kişilerde radyasyonu emer ve enerjilerinin artmasını sağlar. Kemik erimesinin de önüne geçtiği için 50 yaş ve üzerindeki kişilere anyolit taşını taşımaları önerilir. Anyolit taşı Kenya, Tanzanya ve Avusturyada çıkarılır.

Gerçek Anyolit Yaşı Nasıl Anlaşılır?

Anyolit taşının anlamı masai kelimesinden gelmektedir. Masai kelimesi de yeşil anlamına gelir. Zamanında bu isim ticari amaçla kullanılmış ve halk arasında da sağlık taşı olarak adlandırılmıştır. Çok zor üretilen değerli bir taş olduğundan sahtesi çoktur. Piyasada çok fazla imitasyon anyolit taşı bulunduğundan gerçeği ile ayırt etmek gerekir.

Anyolit taşının gerçek olduğu anlamak için taşa ısı vermek gerekir. Taşa ısıyı çakmak ile verebilir ve gerçek olup olmadığını anlayabilirsiniz. Anyolit taşı ısıya dayanıklıdır ve aynı zamanda da boyasızdır. Eğer taş el ile üretilmiş bir taşsa ısı aldığı zaman boyası akar. Temizlemek için ise toprakta 15 dakika bekletebilirsiniz. Sonrasında kalan toprağı su ile arındırabilir ve anyolit taşını kullanmaya devam edebilirsiniz.

 

 

BAKMADAN GEÇME!