Güncelleme Tarihi:
Her zamanki gibi bu yıl da restoranlar Ramazan için özel mönüler hazırladı. Mönüler ağırlıklı olarak, Osmanlı ve Türk yemeklerinden oluşuyor. Ramazan ile birlikte hareketlenen mutfaklarda neredeyse artık unuttuğumuz tadlar yeniden canlanıyor.
Armada- Ahırkapı .
Mönü: 15 çeşit iftariyelik, seçmeli olarak kuzu tandır, pazılı piliç sarma, çoban kavurma. Tatlı ve içecek. Fiyat: 12.5 milyon lira. Tel: 0 (212) 638 13 70
The Marmara-Brasserie .
Mönü: İftariyelikler, odun ateşinde pişmiş Karadeniz pidesi, tava mantısı, kazan kebabı, patlıcan hünkar dolması, tiryaki kebabı, Türk ve Osmanlı tatlıları. Açık büfe. Fiyat: 14 milyon lira. Tel: 0 (212) 251 46 96
Çırağan-Tuğra
Mönü: İftariyelik, çorba, ana yemek, tatlı, boza, sahlep, şerbet. Fiyat: 25 milyon lira.
Çırağan- Laledan .
Mönü: Çorba, soğuk-sıcak yemeklerden ve tatlıdan oluşan açık büfe. Ana yemek mutfakta seçime göre hazırlanıyor. Fiyat: 22 milyon lira. Tel: 0 (212) 258 33 77
The Plaza Hotel .
Mönü: İftariyelik, çorba, börek, kuzu kapama, patlıcan islim kebap, mengen pilav, beğendili piliç, zeytinyağlılar, tatlı çeşitleri, çay, kahve. Fiyat: Plaza Restaurat'ta 10.5 milyon lira, Ph Roof Restourant'ta 27 dolar. Tel: 0 (212) 274 13 13
Hyatt Regency-Agora
Mönü: İftariyelik, gözleme, zeytinyağlılar, mezeler, sultan Reşat pilavı, kuzu tandır, tatlılar, şerbet, boza, sahlep, çay, kahve. Fiyat: 19.5 milyon lira. Tel: 0 (212) 225 70 00
Four Seasons
Mönü: Soğuk büfesinde dolma çeşitleri, humus, kısır, salatalar, zeytinyağlılar, sucuk ve pastırma tabağı, alabalık ve somon füme ve çeşitli iftariyelikler yer alıyor. Sıcak büfesinde çorba, et yemekleri, balık, pilav, tatlı büfesi. Fiyat: Açık büfe 20 milyon lira. Tel: 0 (212) 638 82 00
Swissotel
Mönü: Acık büfe Fiyat: 30 dolar. Tel: 0 (212) 326 11 00-3305
Princess Hotel
Mönü: İftariyelik, serpmeler, çorba, börekler, ana yemek, tatlılar, limitsiz çay, kahve, meşrubat ve meyve suları. Fiyat: 11 milyon lira. Tel: 0 (212) 285 09 00-6143
Divan Lokantası
Mönü: İftariyelik, çorba, börek, zeytinyağlılar, ana yemek, tatlı. Hafta sonu açık büfe. Fiyat: 15 milyon lira. Tel: 0 (212) 231 41 00