Püf noktası

Güncelleme Tarihi:

Püf noktası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 1998 00:00

Artan yiyeceklerSofrada artan yiyecekleri ziyan etmeyin. Özellikle çorba gibi sulu yiyecekler buzdolabının dondurucusunda muhafaza edilebilir. Çorba gibi sulu yiyecekleri küçük kaselere koyun ve kaseleri naylon torbalar içine yerleştirip buzluğa kaldırın.Hızlı temizlikBlenderinizi kullandıktan sonra onn temizlenmesi gözünüzde büyüyebilir. Blenderin üçte birini ılık suyla doldurun. Birkaç damla sıvı deterjan akıtın ve blenderi çalıştırın. On saniye sonra, blenderi çalkalayıp kurulayın.Cinli temizlikGiysinize, daktilo yazısını silmek için kullandığınız maddeyi dökerseniz, lekesi nasıl çıkacak diye endişelenmeyin. Nemli bir beze biraz cin damlatın ve bununla lekeli yeri silin. Kumaş keserkenİnce bir kumaşı kesmek zor olur. Kumaş makasın altında kayabilir. Bunu önlemek için keseceğiniz yere tırnak cilası sürün. Makas hiç kaymadan işinizi tamamlayabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!