Poyraz Karayel’de Mete Öldü Mü? Fırat Çelik diziden ayrıldı mı?

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel’de Mete Öldü Mü Fırat Çelik diziden ayrıldı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 11:31

Son bölümü dün akşam yayınlanan ve hayranlarını ekranları başına kilitleyen Poyraz Karayel dizisinin 37. bölümünde heyecan doruktaydı. Dizinin son bölümündeki çatışma sahnelerinde Mete vuruluyor. Peki; Poyraz Karayel dizisinde Mete ölüyor mu? Mete karakterini canlandıran Fırat Çelik diziden ayrılıyor mu? İşte cevapları...

Haberin Devamı

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı dizide yine ortalık karışıyor. Bahri Umman'ın evine saldırı düzenleniyor. Çatışma sırasında Mete vuruluyor.

Bu sahne üzerine hayranlarının kafasında bir çok soru işaretleri bırakan dizide acaba Mete ölüyor mu? Mete karakterine hayat veren Fırat Çelik diziden ayrıldı mı? İşte detaylar…

Dün akşam 37. bölümünü izlediğimiz Poyraz karayel dizisini yine heyecan dorukta ve nefeslerimizi tutarak izledik. Ortalığın karıştığı bu bölümde, Bahri Umman'ın evine saldırı düzenleniyor. Çatışma sırasında Mete vuruluyor.

Poyraz Karayel’de Mete Öldü Mü Fırat Çelik diziden ayrıldı mı

Bahri ve İsmail büyük hesaplaşma için karşı karşıyadır. Meltem duramaz ve olaya müdahale eder, İsmail Bahri’nin elinden son anda kurtulur. Ama ne İsmail için ne de Bahri için henüz bu konu kapanmamıştır. Poyraz Begüm’ün başına açtığı dertlerle uğraşmaktadır. Begüm’ün yediği dayakla ilgili iftirası yüzünden Poyraz kendisini mahkemede bulur. Üstelik bu dayak olayından dolayı Sinan’la görüşmesi de kısıtlanmıştır.

Haberin Devamı

Mete Sema’ya restini çeker, Sefer’e gerçekleri Sema anlatmazsa Mete anlatacaktır. Mete ayrıca işten ayrılmak istemektedir. Sema'nın durumunu anlatmadığını anlayan ve Sema için üzülen Mete Bahri Umman'ın evine gider. Bahri Umman'a işten ayrılmak istediğini söyler daha sonra Sefer'le konuşmak için müştemilata gider. Sefer'le konuşmak üzereyken Taşkafa silahlı kişilerin bahçeye girdiğini görür ateş eder. Adil Topal'ın adamlarıyla başlayan çatışma sırasında Mete içeri girerken sırtından vurulur. Mete yaralanır. Mete ile ilgili gösterilen son sahnede Mete gözlerini kapamıştır ve Sema göz yaşlarına boğulmuştur.

Acaba Mete ölecek mi? Dizide Mete karakterine hayat veren Fırat Çelik diziden ayrılacak mı? Tüm sorularımızın cevabını 38. bölüm fragmanı yayınlandığında öğreneceğiz.

Bir “Limon Film” yapımı olan “Poyraz Karayel” dizisinin konusuna biraz değinelim.

Haberin Devamı

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı bir hikaye olan Poyraz Karayel dizisinde başrol karakteri olan Poyraz, hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş bir adamdır.

Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.

Haberin Devamı

FIRAT ÇELİK KİMDİR?

25 Mart 1981 yılında Almanya'da doğduktan kısa bir süre sonra ailesiyle birlikte Fransa'ya yerleşmişlerdir. Oyunculuğa adım atmadan önce çeşitli meslek dallarında kendini deneyen Çelik son olarak kendine uygun olduğunu düşündüğü oyuncuıluğu seçmiştir.Oyunculukla ilgili eğitim almaya başlayan ve bir drama dersi sırasında Yönetmen Thierry Harcourt ile tanışmıştır. Thierry Harcourt Fırat Çelik'in gerçek bir oyuncu olacağını düşündü ve kendi yönettiği oyunu ve fransada çok ses getiren Otomatik Portakal oyununda ted rolünü kendisine verdi.İlk sinema deneyimi, Philip Lioret`in filmi Welcome`dir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!