Podyumda aslan, evde kedi

Güncelleme Tarihi:

Podyumda aslan, evde kedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 1999 00:00

Haberin Devamı

Podyumların en güzel vücutlu mankenlerinden, model Vahe Kılıçaslan, gerçek hayatında adeta bir kedi... ‘‘Eşim ve çocuklarım her şeyim’’ diyen Vahe, ailesine çok düşkün.

Ailesi ve çocuklarıyla sakin ve sessiz bir hayat yaşamayı tercih eden Vahe Kılıçaslan, 1989 yılında bir partide tanıştığı eşi Mannik hanım ve iki kızıyla bugünlere gelişini anlatırken ailesine olan düşkünlüğünü kelimelere sığdıramıyor. Yaklaşık iki yıl flört ettikten sonra evlenen çiftin, ilk kızları Talya'nın dünyaya gelişiyle devam eden hikáyeleri, Vahe'nin tavukçuluk mesleğini bırakıp mankenliğe başlamasıyla devam etmiş.

Mankenlik izni

Vahe, manken olmak istediğini söyleyince çok şaşırmış ve hatta biraz da kızmış. ‘‘O zamanlar manken olmak istiyorum dediği zaman garipsedim. Evli barklı bir adamın bu işi yapmasına ne gerek var diye düşünmüştüm. Ama sonra kimsenin isteklerine karışmamam gerektiğine karar verdim. O bir şeyi çok istiyorsa, mutsuz olmamak için yapmalıydı ve Vahe'ye destek verdim’’ diyor Mannik Kılıçaslan o günleri anlatırken.

Vahe, henüz tavukçuluk yaparken, fotoğrafçı Yaşar Şenyüz dükkanına gelip bir katalog çekimi için teklif yapınca Sibel Tan ve Duygu Akar'ın bulunduğu çekimlere katılıp çok beğenilmiş. Hülya Avşar Şov'da kas gücünü göstermesiyle şöhretini arttıran Vahe'ye kadınlar elbette bayılıyorlar. Beğenilen bir erkek olmaktan gurur duysa da her şeyden önce bir insanın iç güzelliğinin, dürüstlüğünün ve ailesinin önemli olduğuna inanıyor.

Vahe Kılıçaslan, çevresinde bu kadar güzel manken ve hayranı genç kızlar olduğu halde eşi Mannik’in deyimiyle insancıl ve sevgi dolu bir baba ve eş. Birbirlerini çok seven Mannik ve Vahe Kılıçarslan, sansasyonlardan uzak, sessiz ve sakin bir hayatı tercih ediyorlar.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!