Podyum zenginleri

Güncelleme Tarihi:

Podyum zenginleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2005 00:10

Gazetelerde haklarında çıkan aşk dedikodularını merakla okuduğumuz mankenler arasına, her yıl yeni yüzler katılıyor. Ve bu yeni yüzler de çok geçmeden hatırı sayılır bir servet ediniyorlar. Şimdi de bu mankenlerin servetlerinin boyutlarını okumaya ne dersiniz?

Lisa Ratliffe

2.8 milyon sterlin

(6 milyon 880 bin YTL)


24 yaşındaki Lisa, bir zamanlar bir diş hekiminin muayenehanesinde hemşirelik yapıyordu. Şimdi ise vaktiyle bir yılda kazandığı paranın üç mislini bir günde kazanıyor. Calvin Klein modaevinin de gözdesi.

Sophie Dahl

2.5 milyon sterlin

(6 milyon 150 bin YTL)


Ünlü yazar Raold Dahl’ın 25 yaşındaki kızı, yuvarlak hatlı vücuduyla kısa sürede üne kavuştu. Mankenlerin çoğundan daha etkileyici bir vücuda sahip. Bu genç mankenin de Yves Saint Laurent ile anlaşması var.

Elizabeth Jagger

1.25 milyon sterlin

(3 milyon 75 bin YTL)


Mick Jagger’in kızı olan Elizabeth, sadece 20 yaşında ve Lancome’la yaptığı anlaşma sayesinde yılda 500 bin sterlin(1 milyon 230 bin YTL) kazanıyor.

Erin O’Connor

5.5 milyon sterlin

(13 milyon 530 bin YTL)


26 yaşındaki Erin O’Connor’un yakışıklı sevgilisi Jamie Theakston’un şu sıralar çok dikkatli olması gerek. Sevgilisinin sıra dışı güzelliği, İngiltere’de dillere destan. O’Connor, podyuma çıkmak için günde 40 bin sterlin (98 bin 400 YTL) ücret istiyor ve de modacılar onun bu isteğini geri çevirmiyorlar.

Natalia Voduanova

4.5 milyon sterlin

(11 milyon 70 bin YTL)


Moda çevrelerinde, Rus asıllı mankene Süpernova adını yakıştırdılar. 22 yaşındaki Natalia, 14 yaşındayken Rusya’da bir semt pazarında lahana satıyordu. Şimdi ise Calvin Klein modaeviyle milyonlarca dolarlık anlaşması var. Justin Portman ile evlendiği için o artık İngiliz vatandaşı sayılıyor. Ünlü mankenin kocasının ailesi de İngiltere’nin en zengin ve eski ailelerinden biri.

Karen Elson

3 milyon sterlin

(7 milyon 380 bin YTL)


Manchesterlı, 25 yaşındaki mankenin, Chanel, Gaultier ve Tommy Hilfiger ile anlaşmaları var. Şimdilerde alev rengi saçları ve duru beyaz teniyle podyumların en çok aranan mankeni sayılıyor.

Jordan

3 milyon sterlin

(7 milyon 380 bin YTL)


Asıl adı Katie Price olan 26 yaşındaki Jordan, 2004 yılında kendine yeni bir çalışma planı uyguladı ve de yeni bir sevgili buldu. Ünlü mankenin yaşam öyküsünün anlatıldığı kitap ona milyonlar kazandırdı. Ancak Jordan’ın bir huyu var: Kazandığı parayı hiç düşünmeden harcıyor. Bu nedenle de her zaman çok çalışmak zorunda...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!