Yeter dizisinin Aylin'i Pelin Karahan hayalini açıkladı!

Güncelleme Tarihi:

Yeter dizisinin Aylini Pelin Karahan hayalini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 12:13

“Kavak Yelleri” dizisinde canlandırdığı “Aslı” karakteri ile tanıdığımız ve şu sıralar “Yeter” dizisinde muhteşem bir performans sergileyen Pelin Karahan, bir dergiye verdiği röportajda tek hayalinin pastane açmak olduğunu açıkladı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen ve reyting rekorları kıran “Yeter” dizisinde, eşinden psikolojik şiddet gören bir kadın olan 'Aylin' karakterini canlandıran Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde bir derginin yeni sayısı için objektif karşısına geçti.

Çocukluk Hayallerim Gerçek Oldu!

Sergilediği muhteşem oyunculuk performansı ve güzelliği ile adından sıkça söz ettiren Karahan, Bedri Güntay’la evlendi ve bu evliliğinden “Ali Demir” adında bir oğlu oldu. Mutlu bir evliliği olan Karahan, tüm çocukluk hayallerini bir bir gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Yeter dizisinin Aylini Pelin Karahan hayalini açıkladı

Geriye Bir Hayalim Kaldı!

Bir hayalinin daha olduğunu anlatan Karahan sözlerine şu şekilde devam etti; “Havuzlu bir ev, evlenmek, çocuğumun olması gibi tipik kız çocuğu hayallerim vardı. Şükür ki şimdi hepsinin gerçekleşmiş olduğunu görüyorum. Bir hayalim kaldı geriye o da pastane açmak! Çok uzun zamandır öyle bir niyetim var ama şimdi dizi ön planda olduğu için, bu hayalimi biraz daha geri plana çektim. Dizi bittiğinde, yine ara verdiğim bir dönemde bu konuyu tekrar gündeme getireceğim.” dedi.

Haberin Devamı

Yeter dizisinin Aylini Pelin Karahan hayalini açıkladı

Pelin Karahan Kimdir?

Tam adıyla Vildan Pelin Karahan Güntay, 6 Ekim 1984 yılında dünyaya geldi.

Karahan, İlkokulu Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Aynı yıl Polis Koleji'ni kazandı. Daha sonra Polis Kolejini bırakıp Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’ne devam etti ve başarıyla mezun oldu. Yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme bölümünde tamamladı.

İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile bir reklam filmi çekti. Daha sonra “Kavak Yelleri” dizisinin seçmelerine katıldı ve “Aslı” rolüne seçildi.

Haberin Devamı

Daha sonra bir çok reklam filminde boy gösteren Karahan, “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde “Mihrimah Sultan”ı canlandırdı.

2011 yılının ekim ayında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barselona'da evlendi. Bekiroğlu ile olan evliliği 2 yıl sürdü ve 2013 yılı Kasım ayında boşandı.

Karahan, 24 Haziran 2014'te iş adamı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı'nda evlendi. Bu evliliğinden 27 Aralık 2014'te Ali Demir Güntay isminde bir oğlu oldu.

Karahan şimdilerde “Yeter” dizisinde, eşinden psikolojik şiddet gören bir kadın olan “Aylin” karakterini canlandırıyor.

Karahan, 2011 yılında “Kavak Yelleri” dizisi ile “Medya ve Sanat Ödülleri”nde “En Başarılı Bayan Dizi Oyuncusu” seçildi.

BAKMADAN GEÇME!