Pastalar konuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Pastalar konuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2012 00:00

Demet Akalın sevgilisiyle ilişkisinin beşinci aydönümünü, Ali Ağaoğlu da yeni yaşını kutladı. Her iki gecenin de sürprizi pastalarda gizliydi.

Haberin Devamı


Bir ömür beraberiz
Demet Akalın-Okan Kurt çifti, ilişkilerinin beşinci aydönümünü önceki gece Cahide’de kutladı. Kurt’un organize ettiği sürpriz partide, aşk dedikodularıyla gündeme gelen Alişan ve Seren Serengil de vardı. Ekip eğlenirken, mekânın şov ekibi masaya Kurt’un özel olarak hazırlattığı pastayı getirdi. Akalın ve Kurt, üzerinde şekerden yapılmış maketlerinin bulunduğu, “Beş ay değil, bir ömür beraberiz” yazılı pastanın başında bol bol poz verdi.

5. AY KUTLAMASINDAN FOTOĞRAFLAR

Çifte kutlama
Ali Ağaoğlu da önceki akşam Arabesque adlı mekânda doğum günü partisi verdi. Ekonomi dergisi Forbes’un geçtiğimiz günlerde yayınladığı “En Zengin 100 Türk” listesinde 10’uncu sırada yer alan Ağaoğlu, o gece, iş hayatında elde ettiği başarıları da kutladı. Parti için hazırlanan pastanın üzerinde, ünlü işadamının Ağaoğlu İnşaat için çektirdiği fotoğraf kullanıldı.

Haberin Devamı

AĞAOĞLU DOĞUM GÜNÜNÜ BÖYLE KUTLADI

ALDIĞIM EN GÜZEL HEDİYE

Partiye sevgilisi Sophia Larina’yla katılan Ali Ağaoğlu, “Aldığınız en güzel hediye hangisiydi?” sorusuna “Sophia” yanıtını verdi.

 

                                                                            

 

 

 

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!