Paramparça 51. yeni bölüm fragmanı yayında! – İzle

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 51. yeni bölüm fragmanı yayında – İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 10:44

Star TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Paramparça 51. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Yeni bölüm fragmanları yayınlanan dizide neler olacağı büyük bir merakla bekleniyor. Gülseren ve Cihan’ın düğününde silahlar mı patlayacak? Paramparça 51. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Senaryosuyla ve güçlü oyuncu kadrosuyla yayınlandığı ilk günden itibaren hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşan Paramparça’da bu hafta çok fazla şey yaşanacak. Cihan ve Gülseren’in sonunda bekledikleri gün olan düğünlerinde mutlu son yaşanacak mı?

PARAMPARÇA 51. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Amerika’ya yerleşmeye karar veren Dilara, bebeğini de orada doğuracaktır. Aldığı kararı Gülseren’e açıklamak isteyen Dilara, Gülseren’in yanına gider. Ancak Cihan ile yapacağı evliliğe Dilara’nın engel olmak istediğini düşünen Gülseren, Dilara’nın kızları kendisine emanet etmesine çok şaşırır.

Cihan ile Gülseren’in aşkına karşı hiçbir engel kalmazken artık herkes düğünü düşünmeye başlar. Düğün günü geldiğinde herkes çok mutluyken, Cansu’nun hayalleri yıkılır. Deniz’in düğüne gelmesine çok sevinen Cansu, Rahmi Bey ve Deniz arasındaki gizli konuşmaya kulak misafiri olunca mutluluğu yarım kalır.

Haberin Devamı

Öte yandan Dilara’yı Cihan’a kaptırma korkusu ile Cihan’ı öldürtmek için kiralık katil tutan Harun, Cihan ve Gülseren’in evleneceğini öğrenir. Katili durdurmak için harekete geçen Harun büyük bir faciayı önleyebilecek midir? Harun tuttuğu kiralık katili durdurmaya çalışırken, başka bir isim daha elinde silahla çıkagelir.

Paramparça yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da Star TV ekranlarında!

PARAMPARÇA 51. BÖLÜM 1. VE 2. FRAGMANLARI

PARAMPARÇA’DA GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Dilara Harun’un bebeğini taşımaktadır. Ancak yaşanan olaylardan sonra bebeği aldırmaya karar veren Dilara, bunu Cihan’la beraber yapmak ister. Cihan ile beraber Londra’ya giden Dilara, zor bir seçimin eşiğine gelmiştir. Bebeği doğurmak ve doğurmamak arasında kalan Dilara, yeniden anne olmaya mı karar verdi?

Bir taraftan Harun’un ihanetiyle hayatı yıkılan Dilara, Cihan’a yakınlaşırken, Harun Dilara’yı tamamen kaybettiğini düşünür ve herkesin hayatını değiştirecek bir plan yapar. Dilara’nın kendisine yaptığı itiraflarla sarsılan Cihan ise Gülseren ile evlenmek için nikah tarihi belirler.

PARAMPARÇA 50. BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

 

PARAMPARÇA DİZİSİNE 2 YENİ OYUNCU

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve ilk bölümünden itibaren reytinglerde ilk sıralarda bulunan Paramparça dizisi ile yollarını ayıran Nurgül Yeşilçay yerine diziye 2 yeni oyuncu birden dahil olacak. Geçtiğimiz günlerde bu 2 isim en son Şeref Meselesi dizisi ile ekranlara gelen Şükran Ovalı ve Yalan Dünya dizisinde gördüğümüz Hümeyra olarak açıklanmıştı.

Yapılan yeni açıklamaya göre ise iki oyuncunun hangi karakterlere hayat verecekleri belirlendi. Güzel oyuncu Şükran Ovalı 'Psikiyatrist Ayşe' karakteriyle izleyici karşısına çıkarken, usta sanatçı Hümeyra ise Harun’un halası 'Maide' olarak izlenecek.

HÜMEYRA KİMDİR?

Haberin Devamı

1947 İstanbul doğumlu olan Hümeyra bir çok sanat dalında kendini göstermiştir. Şarkıcı, besteci ve oyuncu olarak bilinen Hümeyra, aynı amanda söz yazarı ve albüm yapımcısıdır. 1970’li yıllardan beri oyunculuk ve müzisyenlik yapan usta sanatçı, Babam ve Oğlum filmi ile Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı karakterlerle hatırlanmaktadır.

Öte yandan 1970'lerde "Kördüğüm", "Sessiz Gemi", "Otuzbeş Yaş" gibi şarkılarıyla büyük başarı yakalayan Hümeyra, bir çok tiyatro oyununda rol almış ve ödül kazanmıştır. Hümeyra şimdilerde Paramparça dizisinde canlandıracağı Maide karakteri için hazırlanıyor.

ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

1985 İzmir doğumlu olan Şükran Ovalı, çocukluğunu İzmir’de geçirmiştir. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul’a gelen Ovalı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur. Son olarak Şeref meselesi dizisi ile ekranlara gelen güzel oyuncu kısa zaman sonra Paramparça dizisiyle izleyici karşısına çıkacak. 

BAKMADAN GEÇME!