Panik anı

Güncelleme Tarihi:

Panik anı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2005 00:00

Dilek Sabancı ile evlilik planları yapan Çağan Erdil, Nişantaşı’ndaki bir bardan iki kız arkadaşıyla çıkarken görüntülenince paniğe kapıldı.

Evlilik planları yapıyorlar

Yaklaşık 1.5 yıldır devam eden beraberliklerini geçtiğimiz yılın sonunda basına açıklayan Dilek Sabancı ile Çağan Erdil’in ilişkisi, bir krizin eşiğinde... Uzun süre Sabancı’yı evlenmeye ikna etmeye çalışan, beklediği yanıtı da 2005 yılının ilk aylarında alan Erdil, önceki akşam iki kız arkadaşıyla Nişantaşı’ndaki bir bardan çıkarken görüntülendi.

Yüzünü gizlemek istedi

Geç saatlere kadar arkadaşlarıyla Niş Bar’da eğlenen Çağan Erdil, çıkışta flaşların patlamasıyla neye uğradığını şaşırdı. Görüntülendiğini fark edince yüzünü gizlemeye çalışan Erdil, hızlı adımlarla arkadaşlarının otomobiline binerek uzaklaştı. Bu arada gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları da yanıtsız bıraktı.
/images/100/0x0/55eb0596f018fbb8f8a5e0be


Aldatılırsam idare ederim

Merhum işadamı Sakıp Sabancı’nın kızı Dilek Sabancı, verdiği bir röportajda, ‘Aldatılırsanız tepkiniz ne olur’ sorusuna şöyle yanıt vermişti: ‘Bir şey söylemem. Bir kere, iki kere olursa idare ederim gibi geliyor. Özgürlükçüyüm galiba. Çağan zaten bunu yapacak biri değil. Ama çoğu erkek aldatmıştır. Yapmadım diyorsa yalan söylüyordur. Babam da aldatmıştır bence annemi. Sonuçta erkek.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!