Özür dileriz Süleyman Bey

Güncelleme Tarihi:

Özür dileriz Süleyman Bey
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2004 01:19

‘İstanbul’un İlk’leri ve En’leri’ adlı kitabın haberi Kelebek’te çıkınca, medya tanıtıma koştu. Kitabın yazarı Süleyman Faruk Göncüoğlu, kitabını tanıtırken heyecanlanıp fenalaştı.

‘İstanbul’un İlk’leri ve En’leri’ kitabının yazarı Kadir Has Üniversitesi öğretim üyesi Süleyman Faruk Göncüoğlu (32), Sultanahmet’te dün sabah düzenlenen tanıtım toplantısında kitabında yer alan konular hakkında bilgi verdi. Kitabın haberinin dünkü Kelebek’te yer alması, toplantıya ilgiyi artırdı.

Aniden fenalaştı

Eminönü Belediyesi’nin bedava dağıtmayı planladığı kitabını toplantıya gelenlere imzalayan Süleyman Faruk Göncüoğlu, bir televizyon kanalına verdiği röportajın ardından fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği sanılan Göncüoğlu, hemen Haseki Hastanesi’ne götürüldü.

Gripten yatıyordu

Üniversitedeki arkadaşları, Göncüoğlu’nun yaklaşık bir haftadır grip nedeniyle evinde dinlendiğini, törenin heyecanıyla kahvaltı bile etmeden geldiğini anlattı. Göncüoğlu, yapılan acil müdahalenin ardından evine gönderildi. Hekimler, yazarın aşırı heyecan ve gribal enfeksiyonun etkisiyle fenalaştığını, durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Tanıtım neşeli başladı

Üniversitedeki görevinin yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu üyesi olan Göncüoğlu, Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er’in de katıldığı toplantıda hayli neşeli gözüküyordu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!