Hacı Sabancı’dan Özge Ulusoy’a dudak uçuklatan hediye

Güncelleme Tarihi:

Hacı Sabancı’dan Özge Ulusoy’a dudak uçuklatan hediye
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 12:06

Özge Ulusoy ile tutkulu bir aşk yaşayan Hacı Sabancı, sevgilisine öyle bir hediye aldı ki, hediyenin fiyatı dudak uçuklattı. Hacı Sabancı, sevgilisi için kesenin ağzını açtı.

Haberin Devamı

Uzun süredir mutlu bir aşk yaşayan Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı çiftinin ilişkileri hız kesmeden devam ediyor. Hacı Sabancı, sevgilisi Özge Ulusoy’a doğum günü hediyesi olarak Rolex marka saat hediye etti. Saatin değeri tam 115 bin lira.

Geçtiğimiz günlerde Hacı Sabancı ve Özge Ulusoy kahvaltıya gitmişlerdi. Kahvaltı çıkışında çift Hacı Sabancı'nın Ferrari aracına binmişlerdi. Sabancı'nın, Ferrari aracı da büyük ilgi çekmişti.

Hacı Sabancı’dan Özge Ulusoy’a dudak uçuklatan hediye

Özge Ulusoy kimdir?

Özge Ulusoy, 28 Ekim 1982 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 2001 yılında Amerikan Elite Modellik Ajansı'nın düzenlemiş olduğu bir güzellik organizasyonu olan Elite Model Look'a katıldı ve üçüncü oldu. Ardından Gaye Sökmen Ajans'a kayıt oldu. 2003 yılında Miss Turkey 2003'e katıldı ve ikinci oldu. Sonrasında Panama'da dünyanın en prestijli güzellik yarışması Kainat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti. Uğurkan Erez ile tanışmasının ardından Cengiz Abazoğlu defilesi ile profesyonel modellik hayatına başladı. Bir çok önemli modacının ve firmaların defileleri ile kariyerinde ilerledi. Şu an Uğurkan Erez Ajans'a bağlı olarak çalışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!