Oyunculuğu çok sevdi

Güncelleme Tarihi:

Oyunculuğu çok sevdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Mankenlikte emeklilik yaşı çok erken geldiği için podyumların kraliçeleri kendilerine ikinci bir meslek seçmek istiyorlar. Ve çoğu da oyunculuğu seçiyor. Ama oyunculuğun sanıldığı kadar kolay bir meslek olmadığını güzel mankenler işin içine girdikten sonra anlıyorlar. ‘‘Bayan Vücut'' lakaplı Elle McPherson gibi...

Elle McPherson, üzerine titrediği oğlu Flynn’i hiç yanından ayırmıyor...

Podyumların en çok para kazanan kraliçelerinden Elle McPherson da gösteri dünyasında kendini kanıtlamaya çalışıyor. Amerikan televizyonunun çok sevilen dizisi ‘‘İyi Dostlar'' da rol alan ünlü manken, sinema filmleri de çevirdi ve çevirmeye devam edecek.

Elle McPherson, film setlerinde, televizyon stüdyolarında kendini kanıtlamış bir kraliçe gibi davranmıyor. Aksine son derece çekingen ve mütevazi görünüşüyle dikkat çekiyor. Uysal ve ürkek yıldız adayı bugüne kadar altı filmde rol aldı. Ve ‘‘İyi Dostlar'' dizisindeki oyunu ise devam ediyor. Dizinin setinde, gazetecilerin sorularını cevaplayan Elle McPherson, içtenliği ve doğru sözlülüğüyle dikkat çekti. Güzel yıldız adayı, ‘‘İyi Dostlar'' dizisindeki rol arkadaşlarının yeni oyuncu olduğu için ona cephe almadıklarını, tam aksine, ünlü mankenin sette sıkıntı çekmemesi için ona ellerinden geldiğince yardımcı olduklarını belirtti.

Düşündürücü roller istiyor

Podyumlardan film setlerine transfer olan Elle McPherson, kamera karşısında komedyenlik yapmaktan biraz sıkılmış. İnsanları güldürmek yerine düşündürmeyi yeğlediğini kelimelerin üzerine basa basa söylüyor. Ayrıca dizinin bölümlerinin stüdyoda konuk izleyicilerin huzurunda çekilmesi de onu biraz tedirgin etmiş. 400 izleyici karşısında rol yapmak, 36 yaşındaki mankeni bir hayli heyecanlandırmış.

George Clooney, Kevin Costner ve Sean Penn gibi ünlü erkekleri peşinden koşturan Elle McPherson, Hollywood yıldızlarının sürekli sevgili değiştirmelerini yadırgıyor. ‘‘Ben sık sık sevgili değiştirmek istemem'' diyor. ‘‘İlişkilerim hep uzun ömürlü olur ve biriyle beraberken başka erkeklerle ilgilenmem.''

Elle McPherson, sadece film çalışmaları için Hollywood'a gidiyor. Ünlü mankenin evi Londra'da. Fransız asıllı maliyeci Arpade Busson ve oğlu Flynn ile çok mutlu bir yaşamı var. Arpade Busson'u yıllardan beri tanıyan Elle McPherson, onun çocuklara çok düşkün olduğunu anladıktan sonra bu zengin maliyeciye ilgi duymaya başlamış. Sinemanın yeni oyuncusu sevdiği erkekle, yani oğlunun babasıyla evlenmeyi düşünmüyor. Çünkü o, ‘‘İki yaşında bir oğlumuz var. Birbirimizi çok seviyoruz ve çok iyi anlaşıyoruz. Şimdilik bu kadarı bize yetiyor'' diyor.

Oğlu onun herşeyi

Elle McPherson'un oğlu Flynn, iki yıl önce Sevgililer Günü'nde dünyaya gelmiş. Elle McPherson, tam 20 saat doğum sancısı çektikten sonra doğum yapabilmiş. Flynn'ın babası için de bu yüzden büyük değer taşıdığını söylüyor ünlü manken. Moda dünyasında ‘‘Bayan Vücut'' olarak tanınan Elle McPherson, hamileliği sırasında 25 kilo şişmanlamış. Doğumdan sonra ise fazla kilolarından kurtulmak için aşırı çaba harcamamış. Genç oyuncu, ‘‘Vücut kendi kendine düzene giriyor, farkına bile varmadan fazla kiloları eritebiliyorsunuz'' diyor.

Sinema ve televizyon oyunculuğunu benimseyen ve bir yandan da mankenliği aralıklarla da olsa sürdüren Elle McPherson, sinema oyuncusu olmaya para kazanmak için kalkışmamış. Aslında mankenliğin dışında onu oyalayacak yeterince işe sahip. Bir butiği var, kadın çamaşırları üreten bir firması var, çamaşır modellerini kendisi çiziyor, fitness videoları var. Ama Avustralyalı genç kadın kamera karşısında rol yapmayı herşeyden fazla seviyor...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!