Öyle olsa dağılırdım

Güncelleme Tarihi:

Öyle olsa dağılırdım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2012 07:00

“Böyle Bir Şey Var mı?” programına konuk olan Sibel Can'dan ilginç açıklamalar.

Haberin Devamı

  * Kilolarımla ilgili yazılanlara bir dur demek lazım. 9 yılda 182 kilo verdiğimle ilgili haber çok komik. Olamaz böyle bir şey. Kendi kendilerine yazıp inanıp devam ediyorlar. Kilolarımla çıkan haberlerin hepsi yalan. Öyle olsa dağılmış olmam gerekiyordu. Hiçbir şekilde estetiğim yok. Dişimde, burnumda, yüzümde gözümde yok. Yıllar önce bir göğüs operasyonu geçirdim. İlk çocuğum Engincan’dan sonra. Asla estetik yaptırmam, kötü oluyor çünkü.

* Bu işin içinde her şey olur. Ben photoshop seviyorum, Hülya’da(Avşar) sever. Seda’nın(Sayan) artık bir şeye ihtiyacı yok zaten. Photoshop’lu gibi...

 * Ben hiçbir zaman değişmedim. Genel yapıyla alakalı. Genelde benimle reklamlarını yapıyor insanlar. Ne kadar uzak durmaya çalışsam da içine giriyorum. Böyle şeylere cevap vermek doğru değil, ben şarkılarım ve sesimle cevap veririm. Çünkü iş uzuyor neden uzasın ki, böyle mis gibi albümüm varken..

Haberin Devamı

 * Beni polemiklerin içine çekmelerine üzülüyorum. Kırılıyorum ve kırıldığımı net bir şekilde ortaya ifade eder, belli ederim. Gülben’e(Ergen) kırgınım tabii ki. Herkes yerini haddini bilecek. Demet’e de (Akalın) kırgınım. Allah yollarını açık etsin. Kırıldığım insana bir şey olmamış gibi davranamam, bana bunu kimse yaptıramaz. Ben başkayım, ben güzelim ben iyi kalpliyim… Her şeyden önemlisi Allah vergisi bir sesim var. Ses diyorum… Bu ses ne olacak? Başka da bir şey demiyorum. Ailede herkes bana nazlı ipek yumağı derler. Ben böyleyim. Kırıldım mı affetmem…

 * Engincan’a dizi teklifi geldi. 21 yaşında. Reklam filmi teklifi de geldi. Ama o asla istemiyor. Melisa teklif edilse bana hemen kabul ederdim dedi. O olabilir. Ciddi bir şekilde yapacaksa neden olmasın, eğer arzu ederse. Ben onu Müjdat Gezen’e veririm. Çok yetenekli, inanılmaz bir kulağı var, piyano çalıyor. Oyuncu olmak istiyor.

 * Oğluma 18 bin dolara saat aldığım yalan. Oğlum hak ediyor. Çok iyi okuyan, harika bir çocuktur. Zaten onun böyle bir tarzı yoktur. Alsam da istemez, takmaz. Çocuklarım varlığı yokluğu biliyorlar. Öyle yetiştiler. Zaten saçma şeyler istemezler.

Haberin Devamı

 * Çocuklarımla arkadaş gibiyim. Melisa’nın tabi erkek arkadaşı olacak, saatler var sınırlar elbette vardır. Hakan çok karışmaz. Ben dikkatliyimdir bana güvenir ve karışmaz. Burada sert alan her şeyi didikleyen biraz benim.

 * Ben kendimle gurur duyuyorum. Kadının yaşayacağı en büyük zorlukları yaşadım, üstesinden geldim. Beni sevenler beni hayata bağladı. Annemin ve babamın yokluğunun acılar geçmiyor. Ama ayakta durmak zorundayım. Üç tane evladım var. Gözümün içine bakıyorlar. Ben başardım. Olması gerekeni yaptım anne olarak. Kendime kızdığım dönemler çok oldu. Ama yapacak bir şey yok. Yaşanması gerekiyordu. Kader bana nazik davranıyor. Çok mutluyum. İşim çok iyi gidiyor. Şarkılarıma gündemdeyim. Daha ne olsun Allahtan başta ne isterim ki?

Haberin Devamı

 * Aşk istemiyorum da düşünmüyorum da. Yalnızlık bende asil duruyor. Ben böyle mutluyum. Dertsiz başıma dert almak istemiyorum. Günün birinde olur mu bilme. Yine de büyük konuşmuyorum tabii ki ama şimdilik bu halimden memnunum.

 * Sülhi beyle resmi olarak boşandık. Oğlumuz var görüşüyoruz. Aramız gayet iyi. Ama bir arada yaşadığımız, yeniden bir araya geldiğimiz falan doğru değil. Ben Sulhi Bey ile artık sadece oğlumuz Emir için görüşüyorum, o kadar.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!