Orhan Gencebay nikahlı eşi Azize Gencebay için neler söyledi?

Güncelleme Tarihi:

Orhan Gencebay nikahlı eşi Azize Gencebay için neler söyledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 19:09

Milyonların sevgilisi, ünlü arabesk sanatçısı Orhan Gencebay, 35 yıllık sessizliğini bozarak tek çocuğunun annesi, nikahlı eşi Azize Gencebay hakkında bakın neler söyledi! Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Sevilen şarkıcı Orhan Gencebay’ın nikahlı eşi Azize Gencebay, geçtiğimiz Kasım ayında Arnavutköy’de bir balıkçıda görüntülenmişti. Yemek sonrasında Azize Gencebay 15 yıllık sessizliğini bozmuştu. İşte detaylar…

Azize Gencebay: “Orhan herkesin babası olduğu gibi bizim de babamız”

70’li yıllarda “Beyaz Kelebekler” gurubunun solistliğini yapan ve o dönemde Orhan Gencebay ile tanışarak evlenen Azize Gencebay, geçtiğimiz Kasım ayında görüntülendiği Arnavutköy’deki bir mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmayarak, “Orhan herkesin babası olduğu gibi bizim de babamız. Çocuğumun babasıdır. Her zaman Sevim Hanım'a ve Orhan Bey'e saygı duyuyorum.” demişti.

Sevim Emre: “Bu konu çok eskide kaldı”

Aynı hafta Azize Gencebay’ın açıklaması üzerine Sevim Emre’ye mikrofonlar uzatılmıştı ve Sevim Emre de, “Bu konu çok eskide kaldı” diyerek konuyu kapatmayı tercih etmişti.

Haberin Devamı

Azize Atalay: “35 yıl önce kendi mutluluğumdan onları mutlu etmek için vazgeçtim”

Bu olaydan sonra Orhan Gencebay’ın nikahlı eşi ve tek çocuğunun annesi Azize Gencebay, bir gazeteye röportaj vermişti.

Azize Gencebay verdiği röportajda; “35 yıl önce kendi mutluluğumdan onları mutlu etmek için vazgeçtim” ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Azize Gencebay, “Orhan benim çocuğumun babası. O müsaade ettikten sonra siz de soyadını kullanabilirsiniz. Benim bir evladım var. Soyadımı değiştirdiğim zaman Altan da burulabilirdi. Gencebay soyadını büyük bir onurla taşıyorum.” dedi.

Azize Gencebay’ın açıklamaları sonrası gözler Sevim Emre’ye çevrildi. Ancak Sevim Emre sessiz kalmayı tercih etti.

Sevim Emre Zor Günler Geçiriyor!

Sevim Emre, son haftalarda bu konu nedeniyle zor günler geçiriyordu. Emre, nereye gitse, hangi davete katılsa Orhan Gencebay’ın eski eşi Azize Gencebay karşısına çıkıyor. Eski defterler açılıyor, “eski eş” konusuyla karşı karşıya kalıyordu.

Selçuk Ural’ın doğum günü partisinde görüntülenen Orhan Gencebay, muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmadı.

Orhan Gencebay, Azize Gencebay’ın “İsterlerse Sevim Emre ile birlikte yemeğe gelebilirler” ifadesini sorması üzerine şu açıklamayı yaptı: “Bu çok özel bir konu. Biz herkese saygı duyarız. Benim oğlumun annesidir. Tabi ki ben herkesin iyi olmasını isterim. Saygı duyarım. Söylemeye gerek yok. Baba evlat, o benim canım. Neticede özel hayata katiyen karışmam, karışamayız. Yaşam birtanedir. Herkese bu yaşamda mutluluklar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Muhabirlerin “Azize hanımın size bir daveti vardı” sorularına ise; “Şimdi çok özel şeylere girmek istemiyorum. Ayrıca da ters bir şey olması mümkün değil. Sadece çok özel şeylerle ilgilenmiyorum. Herkesin iyi olmasını istiyorum. Saygı duyarım.” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!