Önceki hayatındaki oğlunu arıyor

Güncelleme Tarihi:

Önceki hayatındaki oğlunu arıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2004 00:40

İstanbul’da yaşayan Stella Molinas Trevez, bir medyum aracılığıyla varlığından haberdar olduğu ‘Önceki hayatındaki’ oğlu Jackie’yi arıyor. Reenkarnasyona (yeniden doğuş) inanan Trevez, ‘Ben 44 yaşındayım, oğlum 53’ adlı kitabında hayatındaki tuhaf olaylar zincirini anlatıyor.

Briç öğretmeni Stella Molinas Trevez, yaşadığı sıra dışı olayların artması üzerine, İstanbul’a gelen bir Fransız medyuma ‘Astral yolculuk’ yaptırmış. Bu yöntemle önceki hayatına ait bilgilere ulaşan Trevez, eski hayatını ‘Ben 44 yaşımdayım... Oğlum 53...’ adıyla bir kitap yazarak anlattı.

44 yaşındaki Trevez, şimdi reankarnasyonla varlığından haberdar olduğu, önceki hayatındaki Fransa’da yaşayan 53 yaşındaki oğlu Jackie’yi her yerde arıyor.

Stella Molinas Trevez’in hayatındaki, ‘tuhaf’ diye nitelediği olaylar zinciri 1989 yılında başladı. Yaklaşık iki yıl boyunca evdeki bazı eşyalar ve kıyafetler kayboldu. Kızı Jessica’nın 10 yaşındayken banyo yaparken aynanın önüne koyduğu kol saati ortadan yok oldu. Evde bir şeylerin ters gittiğini hissettğini söyleyen Stella Molinas Trevez, huzurlarını kaçıran 6 yıl önceki son olayı, ‘Annem ve oğlum Jeffrey, bir gece görünmeyen güçler tarafından boğulmak istendi. Bu olaydan 5-6 ay önce annemin kimliği kaybolmuştu. O gece bir ses anneme, ‘Yarın sabah kimliğini terliğinin yanında bulacaksın’ demiş. Gerçekten de öyle oldu’ diye anlatıyor.

Bu olaydan sonra hayatında ne olup bittiğini öğrenmek için bir medyuma giden Stella Molinas Trevez, medyumun, ‘Bütün olanlar önceki hayatınla ilgili’ sözleri üzerine, Fransız bir medyuma, bedenimizi bir süre terkederek, düşünce hızıyla önceki hayatımıza dönmek olarak bilinen ‘Astral Yolculuk’ yöntemiyle reankarnasyon yaptırmış. Trevez, yaşadığı reankarnasyonu ve önceki garip olayları, iki hafta önce piyasaya çıkardığı ve 3’üncü baskıyı yapan ‘Ben 44 yaşımdayım... Oğlum 53...’ adlı kitabında şöyle anlatıyor:

‘1950 yıllarına gittim. Fransız bir bakanın eşiydim. Çok cani birisi olduğu için ondan ayrılmaya karar verdim. Evi terkettim. Bu sırada başka birisine aşık oldum. Sevgilimle tatile gittiğimizde eşimin adamları beni tabancayla vurdu. Her şeyi net gördüm. Bir de 4 yaşındaki oğlumu gördüm. ‘

Geçmiş hayatında bıraktığı yarım bir şeyler olduğu için reankarnasyondan önce kabus gibi günler yaşadığını belirten Trevez, ‘Medyum, önceki hayatımda eşim olan adamın 1989’da öldüğünü, bu nedenle hayatımın o tarihten sonra kabus olduğunu söyledi. Ona göre eski hayatımdaki eşimin ruhu beni takip ediyormuş. Şimdi halen yaşadığına inandığım oğlumu bulmak istiyorum. Yaşıyorsa şimdi 53 yaşındadır’ derken, gülümseyerek ekliyor: ‘Onu bulursam ben 44, o 53 yaşında. Annesi olduğuma nasıl inandırırım bilmiyorum.’

Astral yolculuk nedir

Şuurumuzun fiziki bedenimizin dışına yansıması ya da diğer bir tanımla, şuurluluk alanımızın genişleyerek beden dışına taşma olayına Astral Seyahat denir. www.astomerkez.com sitesinde verilen bilgiye göre, bu yansıma fiziki evrenin herhangi bir noktasına olabildiği gibi, fiziki evrenin ötesindeki ortamlara da olabilmektedir. Bedenimizi belirli bir süre terk ederek, çeşitli yerlere düşünce hızı ile gidip, gittiğimiz yerlerde meydana gelen olayları izleyebilmemiz mümkündür.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!