Önce ilham sonra teklif gelecek

Güncelleme Tarihi:

Önce ilham sonra teklif gelecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2009 13:22

Romantik bir evlenme teklifi bekliyorum diyen Hadise’ye besteci sevgilisi Sinan Akçıl’dan yanıt geldi: Herkesin diline dolanacak bir şarkı ile evlenme teklif edersem çok özel olur.

Haberin Devamı

Hadise, 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması’nda Sinan Akçıl’ın yazıp bestelediği ‘Düm Tek Tek’ ile Türkiye’yi temsil etmiş ve 4’üncü olmuştu. Hadise ile Sinan Akçıl’ın yarışma sırasında başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü.

Akçıl ilişkisi hakkında ilk kez konuştu:

Hadise melek gibi kız. En sevdiğim yönü ailesine çok bağlı olması. Onlara sormadan adım atmaz. Hadise’ye ne zaman, nerede, nasıl evlenme teklif edeceğimi planladım. Tüm kadınlar Hadise’yi kıskanacak.

 

Beste yaparken mutlaka Hadise’ye danıştığını, birlikte dünya çapında şarkılara imza atacaklarını söyleyen Sinan Akçıl “Hadiseyi Atiye ile karşılaştırıyorlar. Bu son derece yanlış ve çok komik. Gerçi Atiye’nin Hadise  sayesinde reklamı oluyor, kendine prim yapıyor. Ama Atiye’nin “Salla” şarkısını daha yeni duydum. Tekerleme gibi. Hiçbir şey anlamadım. Kimse kusuru bakmasın, Hadise olmak hiç kolay değil. Atiye’yi rakip görmüyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!