Okur yorumları

Güncelleme Tarihi:

Okur yorumları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2006 00:00

Yeni bir ihanet tartışması başlattı

Kocasına mesai harcayan kadın aldatılmaz

"Kadın kocasına mesai harcarsa asla aldatılmaz" diyen Deniz Akkaya’nın samimi itirafları medyada tartışma yarattı.

Kırsal kesimde yaşayan, ekonomik sıkıntı ile mücadele eden, bu dar zamanlarda çocuk okutacağım diye uğraşan ve kendilerine bile zaman ve para ayıramayan kadınlarımızın hepsi aldatılıyor mu yani? Yoksa bu yorum, tüm Türkiye kadınlarını değil de belli bir kısmı mı kapsıyor? Deniz Akkaya gerçekten burada yaşıyor mu? Ekonomik durumdan haberdar mı?

Gamze Tirol

İlk defa Deniz Akkaya’yı haklı buluyorum. Bir erkek olarak diyorum ki, hakikaten mesaisini kocası için harcayan kadını hiçbir koca aldatmaz.

n Ömer Yusuf

Aldatılmayacak kadın yok bu devirde. Sebebi ise kendileri. Öyle şeyler giyiyor, öyle alımlı hale getiriyorlar ki kendilerini, hangi birine bakacağımızı şaşırıyoruz. Rekabeti bırakır da eski günlerine dönerlerse, biz de aldatmaktan vazgeçeriz.

n Ali Rıza Alkan

İnsanlar evlenir, çoluk çocuk sahibi olur ve sorumlulukları artar. Deniz Hanım’ın anlattığı yaşam tarzına göre sürekli birilerini avlamak veya birilerine avlanmak söz konusu olduğu için bakımlı olmak önemli.

n Tolga Orhun

Her erkek aldatır. Doğanın gayrıresmi kanunu budur. Bakım, güzellik ve mesaisini erkeğe harcamak sadece aldatılma tarihini biraz ileri atar, o kadar.

n Özgen Bilir

Tersine evrim

Gerçek medya maymunu

İngiltere’de bir cep telefonu şirketi, çıplak haber sunucularına nazire yaparcasına maymunların sunduğu haber bültenleri yayınlamaya başladı.

Maymunların sunduğu haberin, soyunarak sunuculuk yapanlardan daha etkili olacağına eminim. Erotizm mi haber mi, karar verelim.

n Yüksel Metin

Çok güzel bir uygulama. Biraz değişik yüz görelim. Yalnız dişi sunucular traş olsunlar, daha az yadırgarız!

n Enis Rahvancı

Evrimin tersi de oluyormuş. Atalarımıza pardon özümüze döndük. Onlar bize geçmişten günümüze nasıl bakıldığını anlatıyordur. Ülkemizde ise göğüslerini açıp kapayarak haber sunacak spiker aranıyor... Haberler de şarlatanların elinde şarlatanlığa dönüştü.

n İsmail Özkan

Çevremizdeki herkesten şüphelenir olduk artık

Kızım iyi niyet kurbanı

Evine giderken Sinanoba’da bir otoparkta tecavüz girişiminde bulunulan sunucu Melike Emiroğlu’nun babası Taner Emiroğlu, kızının iyi niyetinin kurbanı olduğunu söyledi. Baba Emiroğlu, "Tecavüzcü evli ve 1 çocuk babası. Kızım da ona ’ağabey’ diye hitap eder" dedi.


İnsan değil bu adam. Sen çok güzelleştin deyip tecavüze yeltenmek nasıl bir mantıktır? Buna ceza verirken sen çok sapıklaştın deyip aynı muameleyi ona da göstermek gerek.

n Orhan Afşin

Böyle sapık insanlar yüzünden abi, amca dediğiniz insanlara bile güvenemiyorsunuz artık. Sokakta yürürken gördüğüm herkese şüpheyle bakar ve korkar oldum. Kız çocuklarını çok sevmeme rağmen artık kızım olsun istemiyorum ve sanıyorum yakında erkek çocuk da istemeyeceğim. Çünkü kız erkek hiç fark etmiyor. Nasıl bir gelecek onları bekliyor, nereye gidiyoruz?n Özlem Ö.

Her gün onlarca tecavüz ve gasp olayının yaşandığı Türkiye’de, tecavüze uğramaktan son anda kurtulan hanım kızımız bence Allah’a binlerce kez şükretsin. n Mustafa Avcı

Zorla cinsellik olur mu? Bu nasıl vahşilik? Sana karşı koyan, kabul etmeyen hatta tiksinti duyan bir kadına nasıl oluyor da arzu ve iştahla saldırabiliyorsun? Bir de evlisin ve çocuk sahibisin. Yazıklar olsun. Adalet cezanı verecek zaten.

n Hüseyin Akyüz

Tecavüz edecek adam gidip de sitenin otoparkını seçmez. Burada çelişkili bir durum var, bekleyip görelim.n Mevlüt Yaldır
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!