Ödüllü Bilmece : İşte kazanan

Güncelleme Tarihi:

Ödüllü Bilmece : İşte kazanan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2004 13:15

Kitap Ödüllü Bilmece’yi kazanan belli oldu. Daha doğrusu kazananlar. Çünkü çok şanslı insanlarsınız: Kazananı belirleyecek kurayı kim çekti biliyor musunuz? SELİM İLERİ. “Bu kadar katılan, bu kadar doğru cevap veren arasından sadece bir kişiye kitap hediye etmek olmaz!” deyince de, boynum kıldan ince... iki kişi Burhan ARPAD’ın hikaye-romanı ALNIMDAKİ BIÇAK YARASI’nı kazandı. Bir kitap da e-dostum Rasim Duran’a !

Haberin Devamı

Tam ben doğru cevap verenleri belirlemiş, kuraya hazırlanıyordum ki, Doğan Kitap’tan aradılar, “Selim İleri burada, haydi kahveye gel!” dediler.

Fırsatı kaçırmadım. Bu arada Selim Bey ricamı kırmadı, ödüllü bilmeceyi kazanan okuru da belirledi, kurayı çekiverdi. Bu arada “Bu kadar okur cevap vermiş, çoğu da doğru cevap vermiş. Bir kişiye ödül vermek az değil mi?” deyince, kazanan sayısı ikiye çıkıverdi.

Bir kişiye de ben torpil yaptım. Doğru cevap verenlerden biri de e-dostum Rasim Duran’dı. Bana “Merhaba Serdar Bey, kitap çekilişini heyecanla bekliyorum desem yalan olur, çünkü şimdiye kadar bana bir yerden birşey çıkmadı, şimdi de çıkmaz. Eğer kazayla çıkarsa: (1) Kitabın tamamı çıksın, yarım ya da çeyrek olmaz; (2) Kitabı hiçbir akrabayla (şu an tanıdıklarım, ya da kitap çıkınca ortaya çıkacak olanlar dahil) paylaşmayacağım. Bunu herkes böylece bilsin...” diye bir not bırakmış. Kendisi e-dostum olmaktan öte, arkadaşım Deniz’den torpillidir... Bir kitap da Rasim Bey’e.

Demek ki, kazananlar:

Haberin Devamı

(1) Mukaddes İMRE (İlk doğru cevabı vermişti, kuradan da ilk Mukaddes Hanım’ın adı çıktı. İnşallah Yılbaşı’nda piyango bileti almıştı Mukaddes Hanım...)

(2) Gökhan İNAL

(3) Rasim DURAN


*


ÜÇÜNÜZDEN DE :

- Açık isim
- Kitabı göndereceğim, Türkiye’de bir adres
- Bir telefon numarası rica ediyorum.

Benim e-posta adresime yazın lütfen: serdardevrim@hurriyetim.com.tr

*

Bu arada bir müjde daha:

Selim İleri’den söz aldım, Şubat ayında 2 talihliye yeni çıkacak olan kitabını hediye edeceğim, hem de imzalı olarak : KAMELYASIZ KADINLAR


*


Kitapları bize hediye eden DOĞAN KİTAP’a

TEŞEKKÜRLER !..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!