O otelde yalnızca bir gece

Güncelleme Tarihi:

O otelde yalnızca bir gece
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2010 14:27

Nişanlandığı yönündeki iddiaları yalanlayan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, önceki gece Tepebaşı'ndaki bir otelde sevgilisiyle sadece bir geceliğine konakladı.

Haberin Devamı

Tuba Büyüküstün'den en güzel kareler / Foto Galeri

Tuba kimin kalbini fethetti? / Haber-Galeri

Ünlüler hakkında bilmek istediğiniz her şey / Foto Galeri 

Tuba Büyüküstün'ün görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydam'la nişanlandığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Çıkan haberlerin doğru olmadığını söyleyen oyuncu, "Nişan falan yok! Nişanlanmadan da evlilik olamayacağına göre demek ki evlenmiyoruz" dedi. Bu haberlere çok şaşırdığını söyleyen Büyüküstün, "Benim adıma gerçekleşen bu nişandan benim haberim bile yok! Eğer benden habersiz benim adıma organizasyon yapılıyorsa onu bilemem" diye konuştu.

KÖPEĞİNİ YANINDAN AYIRMADI

Öte yandan Büyüküstün, sevgilisi ve yanından hiç ayırmadığı golden retriever cinsi köpeği Korsan ile önceki gece Tepebaşı'ndaki Etap Marmara Otel’in suit odasında konakladı. Büyüküstün, ertesi sabah çok erken saatlerde kalktı ve sevgilisiyle köpeğine mama alışverişi yapıp otelden ayrıldı. “Gönülçelen” dizisinde rol alan Büyüküstün’ün neden bir geceliğine otelde kaldığı merak konusu oldu.

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!