O gecenin elbiseleri her telden çalıyor

Güncelleme Tarihi:

O gecenin elbiseleri her telden çalıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2006 00:00

Markalar yılbaşı partileri için hazırladıkları özel koleksiyonları satışa sundu. Vitrinlerden anlaşıldığı üzere; 2007 yılbaşı partilerinde vintage akımının etkisi hissedilecek. Yeni yıla bir partide, davette, kokteylde girecekseniz mutlaka saten bir elbise edinmeli, 50’ler ve 60’lar tarzını yansıtan vintage aksesuvarlar kullanmalısınız.

Kürkler veya kürklü ceketler, yılan derisi çizmeler hem sezon modası, hem de yılbaşı gecesi için çok uygun. Parti elbiselerinde siyah renk ağırlıkta. Danteller, parıltılı işlemeler, sıra sıra altın zincirler hemen her koleksiyonda karşımıza çıkıyor. Belirtelim; indirim döneminde olduğumuz için parti elbisenizi yarı yarıya daha ucuza alabilirsiniz.

Gotik tarz

Dorothy Perkins de yılbaşı için özel hazırlanan elbiselerde siyah ve morla gotik bir tarz yakalanmış. Abiye elbiselerde dore ve gümüş desenler kullanılıyor. Kıyafetlerin çoğu balo elbisesi biçiminde tasarlanmış parlak taşlar ve payetlerle süslenmiş. Yüksek belli jean’lerin üzerine dore bluzlar öneriliyor. Zincirli metalik kemerler elbiseleri tamamlıyor. Elbiseler74-104 YTL’ye satılıyor.

Sim ve varak baskılar

Koton’un yılbaşı için hazırladığı koleksiyonda ağırlıklı olarak simli ve varak baskılı ve dantelli ürünler bulunuyor. Çanta ve kemerlerde altın ve gümüş parıltılar kullanılmış. Beli korse gibi saran kalın kemerleri iri taşlı tokalar süslüyor. Bu kemerler düz kesimli elbiselerle kullanılıyor. Koton tasarımcıları abiye elbiseler için bol bol rugan çanta ve ayakkabı hazırlamış. Aksesuvarlarda uzun zincirler ve sıra sıra kolyeler var. Elbise fiyatları 49.99 ile 79.99 YTL arasında.

Post romantik

Machka, koleksiyonlarında post-romantik olarak tabir edilen, enerjik tasarımlarla nostaljik çizgileri birleştiriyor.
/images/100/0x0/55ea696af018fbb8f87e3042
Yılbaşı gecesi için de bu tarza uygun prenses elbiseleri sunuyorlar. Dore işlemeli ipek şifon elbiseler, elbise giymek istemeyenler için tüllü, kabarık pileli eteklerle tamamlanmış ceketli takımlar var. Gece elbiseleri 990 YTL, etekler 339, ceketler 379 YTL.

Şifon ve jarse bluzlar

Vivid’in yılbaşı koleksiyonunda saten, şifon ve simli jarseden elbiseler var. Straplez, ince askılı elbiseler, jarse tunikler, saten pantolon ceket ve eteklerde ağırlıklı renk siyah. Partide jean giymek istiyorsanız, üzerine çok yakışacak şifon ve saten karışımı abiye bluzlar bulabilirsiniz. Tüm kıyafetlerde, payet, plise ve dantel ön planda. Koleksiyondaki tüm parçalar yüzde 50 indirimde! Parıltılı triko elbiseler 69, saten elbiseler 89, saten etekler 69 YTL.


Leopar desenler

44 beden ve üzeri kadınlar için koleksiyonlar hazırlayan Evans’ta jarse elbiseler, leopar desenli ceketler ve stilettolar yılbaşı özel koleksiyonunun en popüler parçaları. Yılbaşı gecesi hareketli bir partiye değil de, kokteyl veya davete gidecekseniz verev yakalı, kırmızı şifon elbiselere bir göz atın. Elbise fiyatları 105-240 YTL arasında.

Dümdüz ve sade

Sade bir tarzınız varsa ve vitrinlerdeki payetli, parıltılı elbiseler size göre değilse Hugo Boss’a uğrayabilirsiniz. Siyah rengin, saten kumaşın, düz kesimlerin ağırlıkta olduğu gece elbiselerinde mümkün olduğunca az süs ve detay kullanılmış. Dize kadar dümdüz inen, yarım kollu, saten bir gece elbisesini yılan derisi stilettolarla tamamlayabilirsiniz. Elbiselerde fiyatlar 960 ile 1495 YTL arasında.

Fiyonklu korseli elbiseler

Topshop’un gece koleksiyonu 80’lerin çılgın modasını günümüze uyarlıyor. Fiyonklu, korseli mini elbiseler, kalın parlak kemerlerle tamamlanıyor. Gösterişli balo elbiselerinin, taftadan kabarık eteklerin bulunduğu koleksiyonda mavi tonları, pembe ve sarı renkler ağırlıkta. Elbise fiyatları 110 ile 135 YTL arasında. Çanta ve ayakkabılarda parlak yılan derisi kullanılmış. Seçim yapmakta zorlanırsanız; Topshop’un Nişantaşı ve Beyoğlu mağazalarında ücretsiz stil danışmanlığı hizmeti verildiğini hatırlatalım.Randevu için: 0 212 291 08 37

Sırtta V dekolte

Fabrika’nın abiye elbiselerinde vintage tarzına ağırlık verilmiş. 50’lerden esintiler taşıyan koleksiyonda sırtı açık V yaka elbiseler, bolerolarla tamamlanıyor. Elbise yerine şifon, payetli üstleri, dizüstü saten etekleri tercih edebilirsiniz. Ceketler ve aksesuvarlarda kürk ve deri birlikte kullanılıyor. Elbise fiyatları 140-180 YTL arasında.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!