No:309 dizisi 10. bölüm fragmanında evlilik hazırlıkları başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

No:309 dizisi 10. bölüm fragmanında evlilik hazırlıkları başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2016 10:00

FOX TV'nin eğlenceli dizisi No:309 10. bölüm fragmanını yayınladı. Çarşamba akşamı ekrana gelen No:309'un yeni bölümde Lale ve Onur için evlilik oyunu daha da zor bir hal alıyor. Evlilik hazırlıkları başlıyor. No:309 10. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

 Babaanne İsmet’in eve yerleşecek olması Lale ve Onur’u strese sokmuştur.. Aynı odada kalıp sürekli evli numarası yapmak zorunda kalacaklardır.. Bundan sıyrılmanın yollarını ararlar.. Bu arada düğün hazırlıklar tam gaz devam etmektedir. İsmet’in Onur ve Lale’yi yakınlaştırmak bir sürprizi daha vardır.. İkisini doğuma hazırlık kurslarına gönderir.

No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de FOX'ta!

NO:309 10. BÖLÜM FRAGMANI

NO:309 SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oğulları olacağını öğrenen Onur ve Lale soluğu alış verişte alır. İkisi de şimdiden bebekleriyle ilgili hayal kurmaya başlamıştır bile. İddiayı kazanan Onur’un isteği Lale’yi şaşırtacaktır. Bebeğin erkek olacağı iki ailede de sevinç yaratır. Özellikle, Yıldız çok mutludur. Pelinsu ise Onur’la baş başa kalmanın ve onu etkilemenin yollarını aramaktadır.. Düğüne az bir zaman kalmıştır, Onur ve Lale hazırlıklarla ilgilenmektedir..

BAKMADAN GEÇME!