No: 309 dizisinin yeni bölüm öncesi yayınladığı fragmanda aile faciası mı olacak?

Güncelleme Tarihi:

No: 309 dizisinin yeni bölüm öncesi yayınladığı fragmanda aile faciası mı olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2016 16:08

Fox TV ekranlarının soluksuz takip edilen dizisi No: 309 21. bölümüyle çarşamba akşamı sizlerle buluşacak. Ekranların fenomen dizisi olan No: 309, yeni bölüm öncesi yayınladığı fragmanla çok konuşulacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölüm fragmanında Onur ve Lale arasında gayet güzel giden ilişki, aileler yüzünden garip bir hal alıyor. İşte, No: 309 21. bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

No: 309 yayınlanan yeni bölüm öncesi fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Fox TV ekranlarının başladığı günden itibaren izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatan dizisi No: 309 yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde yaşananlar herkesi şoke edecek. Yeni bölümde Onur ve Lale sürpriz bir şekilde ayrı bir eve taşınma kararı alıyor. Bunu duyan Yıldız hemen yeni planlar yapmaya başlıyor. İşte, No: 309 21. bölüm fragmanıyla sizlerle.

No: 309 21. bölüm fragmanı Songül'ün tepesinin tası atıyor. Fox TV ekranlarının çarşamba günü yayınlanan, eğlenceli konusu ve karakterleriyle dikkatleri üzerine toplayan dizisi No: 309, 21. bölüm fragmanında yine etkileyici enstanteneleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Lale ile Onur her şey tamam derken, karşılarına çıkan ufak tefek engeller nedeniyle bir türlü muratlarına eremez. Onur'un Amerika'dan gelen amcası ilk etapta biraz heyecan verse de, ortalığı karıştıran hamleleri nedeniyle pek sevilmemeye başlar. Lale'nin annesi Songül ile platonik bir ilişkiye tutulan amcanın, No: 309'un 21. bölüm fragmanında Songül'ü kızdırdığı gözlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

NO: 309 21. BÖLÜM FRAGMANI 

Haluk’un Onur ve Lale’nin ilişkisini sorgulaması yeni kararlar alınmasına sebep olur. Evlendiklerinde ayrı eve çıkacaklardır. Bu karar Yıldız dışında tüm aileyi mutlu eder. Yıldız buna engel olmak için planlar içine girerken Onur ve Lale yeni ev heyecanını yaşarlar. Bu arada doktor Onur ,Onur’la konuşmak için şirkete gelir. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

No:309 20. bölümünde; Kendi ilişkisinde mutluluğu yakalayan Onur, Kurtuluş ve Samet’in de yardımına koşar, ve Lale ile birlikte Nergis ve Nilüfer’in de olacağı bir yemek organizasyonu düzenler. Bu organizasyonda onları sürprizler beklemektedir. Songül de geçmişe bir sünger çekip, hayatını değiştirmeye karar verir. Kızlar bu değişime başta şaşırsalar da destek olurlar. Bu arada Onur’un dayısı Haluk, nikah için Amerika’dan gelir. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

DİZİNİN GENEL KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!