Nihayet evleniyorlar

Güncelleme Tarihi:

Nihayet evleniyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2006 00:00

15 aydır nişanlı olan ve kızları Suri’nin dünyaya gelmesine rağmen bir türlü nikáh masasına oturmayan Tom Cruise-Katie Holmes çifti, nihayet evleniyor. Ünlü çift düğün hazırlıklarına başladı.

Tom Cruise-Katie Holmes çifti sonunda evlilik kararı aldı. Bu uzun bekleme sürecinin mimarı kabul edilen Tom Cruise, şu sıralar kayınvalidesi ve eşiyle birlikte alışveriş yapmakla meşgul. Düğün töreninde çiftin üyesi olduğu Scientology tarikatının geleneklerinin uygulanmayacağı kesinleşti. Tören büyük bir olasılıkla Los Angeles’ta yapılacak. Ünlü çiftin kalabalık bir davetli topluluğunun huzurunda evlenmek istemediği biliniyor.

Düğünün yeri henüz saptanmadı ama görkemli bir mekán olmayacağı kesin. Katie Holmes’un gelinliği, Tom Cruise’un yakın arkadaşı olan Giorgio Armani tarafından hazırlanacak. Gelinin saçlarına her zamanki kuaförü Oscar Landi şekil verecek. Holmes’un düğün makyajını ise Bruce Grayson gerçekleştirecek. Grayson, ünlü çiftin Vanity Fair dergisinde yayınlanan röportajı için de makyaj uygulamıştı. Gelin alayında Tom Cruise’un çocukları Isabella, Connor ve Suri yer alacak. Büyükanneler ve büyükbabalar da ekibe dahil.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!