Nez’e dönecek kadar gurursuz değilim

Güncelleme Tarihi:

Nez’e dönecek kadar gurursuz değilim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2005 14:11

Nez’in Davut Güloğlu ile aldattığı eski nişanlısı, 'Davut Güloğlu, nişanlısı askerde olan birinin peşine niye düştü? Bir savaş çıksa, hepimiz askere gitsek, eşlerimizi kime emanet edeceğiz?' dedi.

Nez’in Davut Güloğlu ile aldattığı eski nişanlısı Gökhan Mumcu’nun konuşma yasağı bitti. 15 gün önce vatani görevini tamamlayan Mumcu, ilk kez Kelebek’e konuştu ve ünlü şarkıcının geri dönme talebini ‘Bu kadar onursuz ve gurursuz olamam’ diye geri çevirdiğini anlattı.

Ne zaman döndün askerden?


Iğdır’dan 15 gün önce geldim.

- 15 gündür neler yaşıyorsun?

1999’da kız kardeşim Vildan Mumcu ile kurduğum Vega Ajans’ın başına, yani işlerime döndüm. Henüz dinlenme ve kafamı toplama fırsatı bulamadım. Hiçbir şey düşünmemek için kendimi işime verdim. Bu sayede bana yapılan yanlışları hazmetme şansım oluyor. Çünkü bunlar yenilir yutulur cinsten şeyler değil.

- Nez’le böyle bir olay yaşayacağın aklından geçer miydi?

İşin aslı ilişkimiz çok güzel başlamıştı.

- Ne zaman bu ilişkinin adı konmuştu?

Ben askere gitmeden bir ay önce başlamıştı ilişkimiz. Arkadaş ortamında tanıştık ve tanıştığımız andan sonra bir daha birbirimizden ayrılmadık. Tanıştığımız anda aşık olmuştuk. Ne ben model, sunucu, oyuncu Gökhan Mumcu’ydum, ne de o herkesin tanıdığı Nez... O benim için Nezihe idi, hayatımı paylaşacağıma inandığım kişiydi. Benimleyken sade, doğal, içten ve herkesin hayalinde kurduğu bir sevgili ve eş çizgisindeydi Nezihe. Hatta bana olan aşkının ispatı olarak, sol elin yüzük parmağına ‘G’ harfi ve bileğine ‘N’ ve ‘G’ harflerinden oluşan dövmeler yaptırdı. Ailelerimizin de anlaşıyor olması sevgimizi çoğaltan bir etken olmuştu. Taa ki askere gidişimin 8’inci ayına kadar...

İLİŞKİYİ HEP İNKAR ETTİ

- Askerliğin ilk 8 ayı nasıl geçti ilişkiniz açısından?

Bana askere gittiğim ilk andan itibaren inanılmaz destek olmuştu. Beni birçok kez ziyarete gelmişti. Tüm komutanlarım ve arkadaşlarım onu çok seviyorlardı.

- Ne zaman nişanlandınız?

Dağıtım izni için 3’üncü ayımda İstanbul’a gelince nişanlanma kararı aldık. Ve aile içinde, aile ve yakın dostlarımızın huzurunda nişanlandık. Sonra vatani görevimi tamamlamak üzere Iğdır’a gittim.

- Buraya kadar her şey çok hoş görünüyor...

Öyleydi. Aşkımız, sevgimiz ve sadakatimizin ömür boyu süreceğine inanmıştım. Ancak madalyonun bir de görünmeyen yüzü var.

- Ne gibi?

Önceleri uzak kalmamızdan dolayı ufak tefek gerginlikler her ilişkideki gibi oluyordu. Fakat askerliğimin 5’inci ayında, Davut Güloğlu ile basında çıkan haberleri bana kadar ulaştı. Bu haberler, birlikteliğimizin temellerini sarsacak olaylar zincirinin başlangıcıydı. Ben bu haberlere tepki gösterirken, o da tepkilerime karşı tepkisel davranışlar gösterdi, inkar yolunu seçti. Aslında tanıdığım Nezihe’nin bu tür ucuz bir ilişki yaşayacağını ve güvenimi sarsacağını düşünmüyordum. Ama bir yandan içimi de bir kurt kemirmeye başlamıştı. Benim Nezihem kendini böyle küçük düşürebilir miydi! Acaba bu tertemiz ilişkiye leke sürebilir miydi? Bu soruları ona yönelttiğimde sürekli inkar yoluna gitmesi, sadakatsizliğinin yanında korkak ve yalancı olduğunu da göstermişti. O büyük ve coşkulu aşkın yerini şüphe ve öfke aldı. İlişki her geçen gün acı vermeye başladı ama askerdeydim ve yapacak hiçbir şeyim yoktu.

ALYANSIM DURUYORDU

- Sonra ne oldu?

Karşımda artık Nezihe değil, şarkıcı Nez’i görmeye başladım. Bana cevap verirken bile aksi ve kırıcı olmaya başlamıştı. Sonunda beklenen şey oldu. Benimle nişanlıyken, Davut Güloğlu ile ilgili söylentileri inkar ederken, ilişkileri ayyuka çıktı.

- Peki bu ilişki ortaya çıktığında sen parmağında hálá nişan yüzüğünü taşıyor muydun?

Bu tatsızlıkların geçeceğini sanıyordum. Bu yüzden yüzüğümü çıkarmayı hiç düşünmedim.

- O dönem Nez ‘Zaten bir ay önce biz Gökhan’la ayrılmıştık. Nişanlımı aldatmadım. Şimdi Davut’la birlikteyim ve mutluyum’ gibi açıklamalar yaptı. Ayrılmış mıydınız gerçekten?

Aslında ayrılmıştık ama bir ay önce değil üç gün önce! Zaten işin çirkinliği orada ortaya çıktı.

- Peki tepkiniz ne oldu?

Yaşanan her şeyin sahte olduğunu anladım. Dünya başıma yıkıldı. Herkes benden açıklama bekliyordu. Nez beni kandırdığı gibi tüm çevremi de kandırdı! Ayrılıp ayrılmadığımız bile belli değilken başka ilişkiye başlayarak gururumla oynadı.

NİŞANLI KADININ PEŞİNDE

- Nez aldatma olayını hep inkar etti. Sen ne düşünüyorsun?

Benim ailemden gördeğim örf, adet ve Türk ahlak yapısına göre, bu tam anlamıyla bir ihanetti! Asıl merak ettiğim, ülkemizin sevilen bölgelerinden birinin mahalli sanatçısı olarak geçinen, örf ve adetlerimize göre yaşadığını iddia eden Davut Güloğlu, nişanlısı askerde olan bir genç kadının peşine niye düştü? Bu çirkin durumu nasıl açıklayacak? Yarın bir savaş çıksa, hepimiz askere gitsek, eşlerimizi kime emanet edeceğiz?

- O ilişki bitince ne hissettin?

Yaşanılanların bir reklam ilişkisi olduğunu, uzun sürmeyeceğini biliyordum. Bu, nasıl çocukluk aşkı olabilir ki! Aralarında yanlış hatırlamıyorsam 7-8 yaş fark var.

- Davut Güloğlu ilişkinin ardından, ‘Ben insanları topluma kazandırırım’ gibi bir açıklama yaptı. Bu ne demek Gökhan?

Davut Güloğlu’nu kim topluma kazandıracak! Hatanın yarısı Nez’de olsa da, bir delikanlıya da bunu hiç yakıştıramıyorum. Sonuçta topluma kazandırdığını söylediği kişi eğitimini İngiltere’de tamamlamış, son derece kültürlü ve seviyeli bir insan...

Her şey için çok geç

- Ayrılık sonrasında Nez hiç seni aradı mı?

Evet. Hata yaptığını anlamıştı, çok pişmandı. Parmağına ve bileğine yaptırdığı dövmelere bakamadığını söyledi.

- Sen neler söyledin?

Her şey için çok geç olduğunu, bu kadar onursuz, gurursuz olamayacağımı söyledim. Artık kendi hayatıma bakmak istediğimi uygun bir dille açıkladım kendisine...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!