Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2007 00:00

Doğayla iç içe

Mudurnu Değirmenyeri Dağ Evleri, Abant Gölü’ne 20, Sünnet Gölü’ne 30, Sülüklü Göle 50 kilometre uzaklıkta. Toplam beş ev bulunan Değirmenyeri’nin bütün evlerinde verandadan salona giriliyor. Salonda oturma grubu, masa ve sandalyeleri, aynı katta yatak odaları bulunuyor. Odaların hepsinde kalorifer, sıcak su ve banyo var. Değirmenyeri’nin bahçesinde akan küçük bir dere, havuzda balıklar, ördekler, tavşanlar ve sincaplar sizi karşılıyor. Dilerseniz siz de evcil hayvanlarınızı getirebilirsiniz. Balık yemek isteyenler için mekanın restoranı hizmet veriyor. (374) 421 26 77.

İki özel SPA programı

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, Kurban Bayramı’nda "4 gece kal, 3 gece öde" paketiyle cazip fiyat olanakları sunuyor.

20-23 Aralık tarihleri arasında kahvaltı dahil konaklama kişi başı 146, çift kişi 176 Euro’dan başlıyor.

Bayram boyunca Six Senses SPA’da iki özel program uygulanacak: İlki; birer saatlik tuz terapisi, peeling, detoks, Thai ve canlandırıcı masajlardan oluşuyor. İkinci program, birer buçuk saatlik deniz enzimleriyle peeling, lüks yüz masajı, Thai ve canlandırıcı masajları kapsıyor. Promosyon otelin doluluk oranına göre geçerli olacak. (252) 311 03 03.

Elektriği güneşten

Akvaryum Pansiyon, Bozcaada’nın güneydoğu ucunda, Akvaryum Koyu’nun içinde bulunan mavi-beyaz bir yapı. Çevresinde başka hiçbir yapı yok. Hepsi sade mobilyalarla döşenmiş toplam altı odası var. Pansiyon elektriğini güneş panelleri ve rüzgar pervaneleriyle üretiyor. Geceleri bahçesinde meşaleler yakılıyor. Uzun doğa yürüyüşlerini seven, bisiklete binecek ıssız yollar arayanlar için ideal. Sualtı sporlarıyla ilgilenenler koyda dalış yapabiliyor. www.akvaryumbozcaada.com

Bayrama özel mönüler

Kıbrıs Mercure Accor Hotels Casino&Wellness Resort’ta vücudunu dinlendirmek isteyenler için bayrama özel masajların yanısıra klasik Bali, Tai klasik ve Tai aromatik masajlarını Bali ve Tayland’dan gelen özel masözlerle kişiye özel olarak sunuyor. Bayramın üçüncü günü, Ziynet Sali’nin otelde performans sergiliyor. Kybele, Snack, The Steak House Restaurant ve Sushico Chinese in Town özel mönüler hazırlıyor. (392) 650 25 00.

Her şey içinde sistemi

Türkiye, Mısır, Tunus ve Yunanistan olmak üzere 14 kulüp ve bir Nil teknesiyle misafirlerine hizmet veren Magic Life’ın sunduğu "her şey içinde" sisteminde, yiyecek-içecek başlığı altında ana restoran, dört ala carte restoran, 24 saat boyunca kulüplerde yeme-içme imkanı, gün boyu barlarda içilecek yerli ve yabancı alkollü alkolsüz içecekler gibi pek çok imkan sunuluyor. Spor aktivitelerindeyse tenis, basketbol, okçuluk, plaj voleybolu, plaj futbolu, mini futbol, uçurtma gibi etkinlikler var. Tek fiyat içinde sunulan diğer imkanlar arasındaysa hamam, sauna, kapalı havuz ve şovlar mevcut. Tunus ve Antalya’daki Magic Life, Kurban Bayramı için özel programlar hazırladı. Tunus’taki Magic Life’ın golf sahalarında bu spora başlayabilir veya geliştirebilirsiniz. Tatilinizi Türkiye’de geçirmek isterseniz de Belek’teki şubesinde, SPA ve golf olanaklarından yararlanabilirsiniz. Uçaklı ve avantajlı paket programları için detaylı bilgi: 444 46 66.

Eğlenceli bayram

Side’deki Sunrise Park Resort&SPA, Kurban Bayramı için hazırladığı özel programla, çeşitli spor faaliyetleri, turnuvalar ve bayram süresince devam edecek farklı etkinlikler vaat ediyor. Otelin diskosunda gerçekleşecek Neon party, Türk yemekleri eşliğinde fasıl müziğiyle başlayıp oryantal showla devam edecek. Lobby Bar’da çay saatine bayram süresince piyano müziği eşlik edecek. Çocuklar için mini bir disko hazırlanacak. Yorgunluğunu üstünden atmak isteyenler için SPA alanı da hizmet verecek. Yılbaşı gecesi de dünya mutfaklarından yemeklerden oluşan yılbaşı gala yemeği ve Sunrise Band’in çalacağı müziklerle başlayacak. Yeni yıla şampanya partisi ve havai fişek gösterisiyle girilecek. Yılbaşı çekilişi de geceye renk katacak. İlerleyen saatlerde DJ eşliğinde hit parçalar çalınacak. Çocuklar için de özel bir büfe hazırlanacak. Ayrıca eğitmenlerin gözetimindeki çocuklara çeşitli aktivite ve animasyonlarla uyku odaları hazırlanacak. www.sunrise.com.tr

Dünya lezzetleri

İstanbul Ceylan InterContinental, bayram ve yılbaşı çeşitli alternatifler hazırladı. 19-30 Aralık 2007 tarihleri arasında dört gece için çift kişilik odalarda, iki kişi KDV hariç konaklama 399 Euro. Sizinle aynı odada kalacak 0-12 yaş arası çocuklarınız da otelin misafiri oluyor. Fiyata The Brasserie’de açık büfe kahvaltı, brunch, sağlık kulübünde kese dahil. Yeni yıl içinde oteldeki seçenekler şöyle; Balo Salonu’nda altı ayrı lezzetten oluşan set menü, limitsiz yerli içki ve canlı orkestra. Fasıl ve geleneksel Türk lezzetlerini sevenlere Safran’da, altı ayrı lezzetten oluşan set menü, limitsiz yerli içki. City Lights Bar’da, beş ayrı lezzetten oluşan set menü, limitsiz yerli içki ve canlı müzik. Ayrıca The Brasserie’de Jazz Brunch keyfi var. (212) 368 44 44.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!