Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2006 00:00

Şömine başında meze ve şarap

Gökçeada Zeytindalı Hotel, adanın güzellikleri en çok korunan Zeytinli köyünde bulunuyor. Otelin yılbaşı programı şömine başında Rum müziği eşlinde şarap servisiyle başlayacak ve yeni yıl yemeğiyle devam edecek. Mönüde, Rum ve Türk mezeleriyle hazırlanmış ada ve Ege kültürünü yansıtan yemeklerle taze balık çeşitleri var. Daha fazla bilgi için www.zeytindalihotel.com

Nükhet Duru’yla yılbaşı

Belek Xanadu Resort Otel’de bu yılbaşı gecesi, Acco Band Grubu’nun canlı müzik performansı, Magic Show ve Brezilya dans gösterisi var. Gala yemeğinden sonra Nükhet Duru sahne alacak. Yeni yılı çocuklarıyla karşılayacaklar için de otel özel bir yılbaşı çocuk programı hazırlandı; çocuklar için animatörler eşliğinde yılbaşı yemeği, parti ve sürprizler var. Yeni yılın ilk günü ise yorgun düşenleri Shang-Du SPA’da detoks programları, masaj ve bakımlar bekliyor. (www.xanaduresort.com.tr)

Kış fırsatları

28 Şubat 2007 tarihine kadar Türkiye, Avrupa ve Afrika’daki 100’den fazla Hilton’da kışa özel fırsatlar var. Kampanya kapsamında Türkiye’de 124 dolardan başlayan fiyatlar sunan Hilton, online rezervasyon yaptıran HHonors üyelerine de 1500 puan hediye ediyor. HHonors kartıyla dünya üzerinde aynı anda hem otel konaklamalarından puan hem de 50’den fazla havayolundan mil kazabilirsiniz.

Yeni yıla cazla girin

Yılbaşında caz keyfi yapmak isteyenler için Antalya Sungate Port Royal Otel iyi bir tercih. Aşkın Ersunan ve Blue Print Project’la caz müzik sevenleri buluşturacak otelde bayramın ikinci günü Kerem Görsev sahne alacak. Ünlü DJ’lerin performansı Lotus Bar’da sabaha kadar izlenebilecek. Bayramın son günü de Hüden ve Orkestrası perküsyon keyfi yaşatacak.(0212 236 20 76)

Farklı alternatifler

Marriott oteller zinciri 2800’e yakın oteliyle Amerika dahil olmak üzere 68 ülkede hizmet veriyor. Bu otellerden JW Marriott Phuket Resort&Spa, özel yılbaşı alternatifleri sunuyor. Mai Khao sahilindeki otel, manzarası, geleneksel Tai zarafetiyle döşenmiş odaları ve hizmet kalitesiyle huzurlu bir tatil vaat ediyor. Viyana Marriott Hotel’de ise Viyana’nın sokaklarının ve müzelerinin tadını çıkarabilir, isterseniz yeni yıl alışverişinizi yapabilirsiniz. Sanya Marriott Resort&Spa’da da Çin’in egzotik havasını yaşayabilirsiniz.

Bayramda Riga’ya özel tur

VIP Turizm, Kurban Bayramı’nda Letonya’nın başkenti Riga’ya özel bir gezi düzenliyor. Riga, Baltık ülkeleri içinde en büyük şehir olmasının yanısıra önemli bir kültür, politika, ticaret ve endüstri merkezi. Old Town denilen eski şehir merkezindeki House of The Black Head, Televizyon Kulesi, Aziz Peter Katedrali, Riga Kalesi ve Dannestern Malikanesi görmeniz gereken yerlerden. (www.vip.com.tr)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!