Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2009 00:00

Haberin Devamı

Paskalya çikolatası yapmayı oteldeki kursta öğrenin

İstanbul Mövenpick Hotel, çikolata yapmanın sırrını 11 Nisan’da düzenleyeceği Paskalya çikolataları yapımı kursunda meraklılarıyla paylaşıyor. Pasta şeflerince, 15.00-18.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek kursta; çikolata eritme, saklama, kalıp çikolata yapma gibi bilgilerin yanı sıra beyaz ve siyah çikolatadan paskalya tavşanı ve çeşitli paskalya yumurtaları yapımı öğretilecek. Yapılan çikolataların tadımından sonra katılımcılara sertifikalarıyla birlikte günün anısı olarak birde önlük hediye edilecek. Kurs ücreti, 95 TL. (Tel 0212 319 29 29)


Kafa dinlemek isteyenlere Muğla mimarisinde tatil

Datça Türk Evi, ilçe merkezinden 500 metre uzaklıkta. Ilıca Gölü’nün arka tarafında. Yürüyerek, limana 10 dakika, Taşlık plajınaysa 5 dakika mesafede. Otelin iç ve dış görünümü Muğla mimarisini temsil ediyor. Etrafı meyve ağaçlarıyla çevrili, çiçeklerle bezenmiş bahçesi oldukça sessiz. Üst katında dört adet çift yataklı, iki adet iki tek yataklı altı oda mevcut. Alt katta bir çift yataklı ve bir de süit oda var. Her odada balkon, klima, banyo ve saç kurutma makinası bulunuyor.  Oda-kahvaltı hizmet veriliyor. Yanı sıra, öğlen ve akşam yemekleri çıkarılıyor. İlkbahar ve sonbaharda bahçeye bakan kapalı yemek salonu hizmet veriyor. (Tel: 0252 712 92 12)

Haberin Devamı

Hafta sonu tatilinden farklı imkanlar

Marriott Oteller Zinciri ve Visa Card, seyahat severler için özel bir kampanya hazırladı. Hafta sonu tatili için kampanyaya katılan Marriott, JW Marriott, Renaissance ya da Courtyard Otelleri’nde Visa kartla 1 Mayıs’a kadar rezervasyon yaptıranlar, iki gün ödeyerek üç gün konaklama hakkı kazanıyor. Bu promosyon 31 Mayıs tarihine kadar hafta sonu yapılacak konaklamalarda geçerli. (Tel: 0212 296 54 20)

Boğaza karşı brunch keyfi

Swissotel The Bosphorus’un İstanbul boğaz manzaralı restoranı Cafe Swiss, her pazar canlı klasik müzik eşliğinde brunch keyfi düzenliyor. Çeşitler arasında 50-55 farklı soğuk yemek, sıcaklar, sushi çeşitleri, waffle ve omlet, peynir ve ekmek alternatifleri var. Yemeğe Gülten Çapa müzik grubu eşlik ediyor. 12.00-15.00 saatleri arasında, açık büfe olarak sunuluyor.
(Tel: 0212 326 11 00)

Haberin Devamı

Rezervasyon
için acele edin

Antalya LykiaWorld&LinksGolf’da bu akşama kadar yapılacak rezervasyonlarda, peşin ödemede  yüzde 30 indirim, taksitli satışlardaysa yüzde 25 indirim ve artı altı taksit imkanı var. Ayrıca 1 Mayıs’a kadar bir gecelik, kişi başı, her şey dahil çift kişilik oda fiyatı 105 TL, 12 yaşına kadar çocuklarsa ücretsiz. (Tel: 0212 256 85 61)

Kış sezonu uzadı

Golden Key Kartalkaya’da kış sezonu uzatıldı. Karın dışında otelin SPA’sında günün yorgunluğunu atmak isteyenler, masajlar ve aroma terapilerle kendilerini yenileyebiliyor. Jakuzi keyfi yapmak isteyenler için dağ manzaralı teras açık. Spordan sonra acıkanlar içinde İtalyan mutfağının lezzetleri var, Ravioli, makarnalar, rizotto ve pizzalar, İtalyan şarapları eşliğinde sunuluyor. Kayak, snowboard, buz pateni sporlarından birini öğrenmek isteyenler için profesyonel eğitmenler konukları bekliyor. Aynı zamanda açık havada buz pateni keyfini kaçırmak istemeyenler de, buz üzerinde dans edebilir. Ekipmanlarınız yoksa da tüm malzemeleri kiralayabilmeniz mümkün. (Tel: 0374 234 5059)

Fiyatlar 89 Euro’dan başlıyor

Haberin Devamı

Hilton Ailesi Otelleri’nin yeni kampanyası dahilinde Türkiye ve yurtdışındaki pek çok otelde 89 Euro’dan başlayan fiyatlarla konaklamalar sunuluyor. Capcanlı şehirler Londra, Viyana ve Atina, masal diyarı Paris veya Venedik, kültür kokan Prag, Varşova veya Budapeşte gibi... 26 Nisan kadar konaklamalarınız için 8 Nisan’a kadar rezervasyon yaptırdığınız takdirde, özel fiyatların yanı sıra ailelere özel birçok ayrıcalıktan da yararlanabilirsiniz. 18 yaş altındaki çocuklar ailelerinin odasını paylaşmaları durumunda bedava konaklarken, 10 yaşa kadar olan çocuklar otel restaurantlarında ücretsiz yiyip içebiliyor. Hafta sonları 11:00’e kadar süren tembel kahvaltı keyfi ve akşam 6’ya kadar devam eden geç check-out imkanı tatilinizi son ana kadar değerlendirmenizi sağlıyor. (www.hilton.com.tr)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!