Nedim Saban uçtu, görevliler fıtık tehlikesi atlattı

Güncelleme Tarihi:

Nedim Saban uçtu, görevliler fıtık tehlikesi atlattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2005 00:00

Oyuncu Nedim Saban, ‘2 Oda 1 Sinan’ adlı oyunun final sahnesinde çelik halatlara bağlanıp uçuyor. Ama bu uçuş 130 kiloluk oyuncunun halatlarını çeken iki görevliyi oldukça zorluyor. Toplam kiloları usta oyuncunun kilosuna eşit olan iki görevli, provalar sırasında bel fıtığı tehlikesi atlattı.

Nedim Saban, bir dönem ekranlarda izlediğimiz dizisini tiyatro sahnesine taşıdı. Müjdat Gezen’in yönettiği ‘2 Oda 1 Sinan’ adlı oyunda Nedim Saban, evden hiç çıkamayan bir agrofobi hastasını oynuyor. Saban, canlandırdığı Sinan karakterinin ‘Salaklar Sofrası’ndan sonra en severek oynadığı rol olduğunu söylüyor.

PROVADA UÇAMADI

Seden Kızıltunç, Dilşad Bozyiğit, Asuman Çakır, Kemal Kuruçay ve Paşhan Yılmazel’in de rol aldığı oyunun en eğlenceli sahnelerinden biri final sahnesi. 130 kiloluk Nedim Saban, bu sahnede çelik halatlara bağlanarak uçuyor. Ama bu sahnenin Saban’ın halatlarını çeken görevliler için de eğlenceli olduğunu söylemek pek mümkün değil. Zira provalar sırasında uçmayı başaramayan Nedim Saban’ın halatlarını çeken ve toplam kiloları ünlü oyuncunun kilosuna eşit olan iki görevli bel fıtığı tehlikesi atlattı!
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!