Nasıl eğleniyorlar

Güncelleme Tarihi:

Nasıl eğleniyorlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2010 17:36

Ünlüler Instyle dergisine eğlenmek için neler yaptıklarını anlattı.

Haberin Devamı

DİDEM SOYDAN         
FAVORİ PARTİ KIYAFETİ: Seksi ve güçlü görünmeyi sevdiğimden benim hiç rahat kıyafetim olmamıştır. Tüm geceyi sımsıkı bir korseyle dans ederek geçirebilirim.
FAVORİ PARTİ ÇIKIŞI: Beni her zaman elimde rakı ya da suyla görebilirsiniz, başka hiçbir içki içemem.
NASIL BiR SARHOŞ: Otokontrolü yüksek bir SARHOŞum, o nedenle de SARHOŞluğun tadına tam olarak hiçbir zaman varamamışımdır.
FAVORİ PARTİ MEKANI: Benimle dans edebilen arkadaşlarımın olduğu her yer benim için parti mekanıdır.
FAVORİ PARTİ ARKADAŞI: Beril Kayar. Çok güzel dans eder. ınsanların birbirlerini izleyip avladıkları gecede en azından benimle dans eden birisi oluyor. Bir de John (nam-ı diğer Ajan).
FAVORİ PARTİ ANISI: 18 yaşlarındayken, yakın bir arkadaşım yurt dışından gelmişti. Geldi, hazırlandık, dışarı çıktık. Mekana girer girmez ayakkabımın topuğu yerinden oynadı, tam olarak kırılmadı da. O zamanlar ailemle yaşadığım ev şehirden biraz uzaktaydı, o yüzden tüm geceye o şekilde devam etmek zorunda kalmıştım.

Haberin Devamı

EMRE KARAYEL  
FAVORİ PARTİ KIYAFETİ: Ben aslında parti değil de daha çok bar kültüründe yetiştim. ınsanın aklına ilk olarak eğlenmek geliyor, dolayısıyla içinde rahat olabildiğim herhangi bir kıyafet benim için uygundur. Eğer ortam onu gerektiriyorsa pijama, atlet bile giyebilirim.
FAVORİ PARTİ ÇIKIŞI: Bourbon ve Jack Daniels adamıyım ben. Ama eğer partileyeceksem Votka Redbull ikilisini birbirine yakıştırıyorum, uykumuz açılsın da devam edelim.
FAVORİ PARTİ MEKANI: Otto. Sahibinden tutun da artık gelene gidene kadar herkesi tanıyorum. Bir şekilde kendimi orada güvende hissediyorum ve dolayısıyla keyifli vakit geçirebiliyorum.
FAVORİ PARTİ ARKADAŞI: Kız arkadaşım veya Erdem Akakçe’dir. Erdem’le çok eğleniriz, bir de o dayanıklıdır. Parti arkadaşının senden daha dayanıklı olması lazım ki, seni eve taşıyabilsin.
ALKOL, iNSANA NE YAPMALI?: Keyif vermeli ve orda kalmali. Keyiften sonrası için ise limitini belirlemeli.

SELEN SEYVEN
FAVORİ PARTİ KIYAFETİ: Dar bir jean, topuklu ayakkabı ve göz alıcı bir bluz.
FAVORİ PARTİÇIKIŞI: Votka vişne, ara sıra da roze şarap ve tekila shot.
NASIL BİR SARHOŞ: SARHOŞ olduğumda beni çok fazla tutamıyorlar, ben de tutmuyorum ama rezalet de çıkarmam.
FAVORİ PARTİ MEKANI: Beyoğlu Aznavur Pasajı’nda özel olarak kiralanan bir parti mekanı var, orası gerçekten favori mekanlarımdan biri.
FAVORİ PARTİ ARKADAŞI: Elif Can Çebi’dir, kankamdır kendisi, birlikte çok eğleniriz.
ALKOL ıNSANA NE YAPMALI: Eğlendirmeli ve asla kusturmamalı.
ALKOL ALACAK BİRİNE TAVSİYESİ: Benim yaptığımı yapıp içkileri birbirine karıştırmasınlar, istikrarlı olup tek bir içkiyle devam etsinler.
HıÇ EĞLENMEDİĞİ BİR ORTAM: Görücüye çıktığımı hissettiğim bir ortam. Eğlenmem, eğlenemem.

Haberin Devamı

CAN SOYLU
FAVORİ PARTİ KIYAFETİ: Çok şık bir takım elbise ya da smokin. Formal giyim seksi bir şey bence.
FAVORİ PARTİ ÇIKIŞI: ıçki içmeyeli tam bir sene oldu, içkinin bana iyi gelmediğini anlamam 15 senemi aldı ama hala hayatta olduğuma göre BİRakmak için çok geç kalmamışım. ıçtiğim yıllar boyunca en sevdiğim içki votka tonikti.
FAVORİ PARTİ MEKANI: Lal ile Ender’in dükkanı Dans güzeldi, ilk Dans. Çok yakın arkadaşım Tolga işletiyordu. Ondan sonra hiçbir yerde o kadar eğlenmedim.
FAVORİ PARTİ ARKADAŞI: Tekila. Votkaların arasına kendisinden üçer dörder yerleştirirseniz keyfinize diyecek olmaz.
FAVORİ PARTİ ANISI: Zor bir soru çünkü ‘ilginç’ kategorisine girecek epey anım var. Bir arkadaşımın doğum günü partisinde Anjelique’den kıyafetlerimle denize atlamıştım. Aylardan ya nisan ya mayıstı, saat sabah 03.00 falan, amacım Dolmabahçe’den çıkmaktı, oradan taksiye binip eve giderim diyordum ciddi ciddi kafamın içinde. Tabii mümkün olmadı, mekanın teknesi beni Radisson SAS’ın önünden topladı mülteci gibi, soğuktan kalbim duruyordu az kalsın.

Haberin Devamı

MEHMET TURGUT
FAVORİ PARTİ KIYAFETİ: En yeni siyah tişörtüm ve en yeni siyah botlarımı giyer çıkarım.
FAVORİ PARTİ ÇIKIŞI: Jack içerim ben genelde ama Safari, Mojito gibi tatlı içkileri de çok severim.
NASIL BİR SARHOŞ: En son Vega konserinde SARHOŞ oldum. SARHOŞ olduğumda etrafımdakileri rahatsız edecek derecede pozitif ve eğlenceli olabiliyorum.
FAVORİ PARTİ MEKANI: Bronx, Nar Pera ve Hayal Kahvesi’nde eğleniyorum ben.
FAVORİ PARTİ ARKADAŞI: Umut Eker’le geceleri çıkıyoruz ve inanılmaz eğleniyoruz. Bir de Siyabend Süvari var onla da çıktığımızda adeta deliriyoruz.
FAVORİ PARTİ ANISI: Umut ve kız arkadaşının doğum günü partisi vardı. Bir yeri kapatıp retro konseptli bir parti düzenlemişlerdi. Ben de başka bir davetten epey hazırlıklı yani alkollü gitmiştim. “Ben geldim, haydi parti başlasın!” dedim, ondan sonrasında film kopmuş. O geceye dair hiçbir şey hatırlamıyorum.
ALKOL ALACAK BİRİNE TAVSİYESİ: O son dubleyi içmesinler.

Haberin Devamı

KADİR DOĞULU
FAVORİ PARTİ KIYAFETİ: Ruh halime veya hava durumuna göre değişir ne giyeceğim. Çoğunlukla simsiyah giyinirim, jean, tişört ve deri ceket idealdir.
FAVORİ PARTİ ÇIKIŞI: Genelde votka tonik içerim ve ona çok az limon suyu eklemeyi severim.
FAVORİ PARTİ MEKANI: Eelence, Piyasa ve Love’a giderim sık sık. Üçü de favori mekanımdır, özellikle Love’a bayılırım.
FAVORİ PARTİ ARKADAŞI: Dizide birbirimizden pek hoşlanmadığımız Birkan Sokullu, normal hayatta iyi arkadaşımdır. Aynı kafada olduğumuz için gece birlikte çıktığımızda da çok eğleniyoruz.
FAVORİ PARTİ ANISI: Favori parti anım değil belki ama kötü bir deneyim yaşamıştım. Yedi-sekiz sene önce kız arkadaşımla bir partiye gitmiştik. O kadar organize olduğum bir geceydi ki, kız arkadaşım için de özel bir gece hazırlamaya çalışıyordum. Daha içeri girer girmez bizi kenara çekip garip bir şekilde iç çamaşırımıza kadar üstümüzü başımızı aramaya başladılar. Çok kötü hissetmiştik kendimizi; bütün modumuzu düşürüp eve dönmemize sebep olmuşlardı.

Haberin Devamı

BAŞAK SAYAN
FAVORİ PARTİ KIYAFETİ: şık bir mini elbisenin içerisinde kendimi iyi hissederim. Siyah iki elbisem vardır, biri Prada, diğeri de çok eskiden Kenzo’dan aldığım bir elbise. Ne zaman kendimi daha iyi hissetmek istesem onları giyerim.
NASIL BİR SARHOŞ: En son üniversitedeyken SARHOŞ oldum, bir daha olmadım. Henüz hiç içki içmediğim ve moralimin çok bozuk olduğu bir günde barmene “Bana öyle bir içki ver ki her şeyi unutayım” dedim. Gerçekten o günü komple unuttuğumu gülümseyerek anımsıyorum.
FAVORİ PARTİ MEKANI: Evde yaptığımız partilerden hoşlanıyorum ben. Kıyafetimde rahatım, uykum gelirse odama geçip uyuyabilirim. Benim için dışarısı o kadar konforlu değil.
FAVORİ PARTİ ARKADAŞI: Sevgilim ve en yakın arkadaşımdır.
HıÇ EĞLENMEDİĞİ BİR ORTAM: ınsanların eğlenmeyip sadece birbirlerini gözlemlediği, sana gülümserken senin dedikodunu yaptıkları, herkesin kendine ait şovunu sergilediğini fark ettiğiniz her ortam, hemen terk edilmesi gereken ortamlardır.
ALKOL ALACAK BİRİNE TAVSİYESİ: Nerede durman gerektiğini iyi bil.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!