Nasıl aşık oldular

Güncelleme Tarihi:

Nasıl aşık oldular
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2005 00:46

İki insanın birbirini görüp aşık olması kadar, ilişkiye başlamaya nasıl karar verdikleri de her zaman için çok ilgi çeker. Hele bir de bu çiftler, milyonlarca hayranı olan yıldızlarsa. İşte size ünlü çiftlerin aşk öyküleri. Ne zaman aşık oldular, nerede, nasıl tanıştılar.

Johnny Depp-Vanessa Paradis

Ölünceye kadar bağlı kalacağım

Johnny Depp, Hollywood’un en çok aranan aktörlerinden biri. Vanessa Paradis ile karşılaşıncaya kadar da, pek çok aşk serüveni yaşamış. Ünlü aktör, Fransız manken ve şarkıcı Vanessa Paradis’e aşık olduğu günü, şöyle anlatıyor:‘Büyük bir lokantanın giriş holünde duruyordum. Birden bana arkası dönük duran bir kadının sırtı dikkatimi çekti. Gerçekten sırtı çok güzeldi. Kadın arkasını dönünce bana dikkatli dikkatli baktı. Sonra yanıma yaklaşıp, ‘Merhaba, beni hatırladınız mı?’ dedi. Onu hatırlamamıştım ama büyülenmiş gibi zar zor ‘evet’ diyebildim. O anda bu genç kadına ölünceye kadar bağlı kalacağımı anladım. Onunla daha önce bir kaç kez karşılaşmıştık, ama bu kez beni kendine aşık etmişti.’

Melanie Griffith- Antonio Banderas

Güneş batarken romantik teklif

İspanyol aktör Antonio Banderas ile Amerikalı oyuncu Melanie Griffith, ‘Too Much’ filminin setinde tanışmışlar ve birbirlerini görür görmez, aşk heyecanını yüreklerinde hissetmişler. Ancak o dönemde Antonio Banderas da, Melanie Griffith de evliydi. Ve eşleriyle büyük sorunlar yaşıyorlardı. İkisi de, eşlerini daha fazla üzmemek için duygularını bir süre yüreklerinde gizlediler. Ancak ikisi de eşlerinden boşandıktan sonra, flört dönemi başladı. Antonio Banderas ‘Lolita’ filminin setinde, Melanie Griffith’e evlenme teklifinde bulundu. Teklif yapılan yer, California sahilinde bir kumsaldı ve güneş karşıdan batmaya hazırlanıyordu.

Keely Shaye Smith- Pierce Brosnan

Etkili bakışları yüreğimi deldi

Pierce Brosnan çok sevdiği eşi Cassandra’nın kansere yenik düşmesine çok üzülmüştü. Karısının ölümünden sonra, başka bir kadınla biraraya gelemeyeceğini söylüyordu. Ancak ünlü aktör, Keely Shaye Smith ile Meksika’da tanıştığı zaman, bu düşüncesinde yanıldığını farketti. Brosnan, eşiyle tanışmalarının öyküsünü şöyle anlatıyor: ‘Meksika’da, bir caddede yürürken, bir kadının karşıdan bana doğru geldiğini gördüm. Kadının bakışları, yüreğimi delmişti. Arkama dönüp baktım. Elimde olmadan onun peşine takıldım. Ve her şey böyle başladı.’

Madonna- Guy Ritchie

Onlarınki yemek yerken başladı

Pop müziğin kraliçesi Madonna’nın aşk olup evlendiği İngiliz yönetmen Guy Ritchie, ünlü yıldızla nasıl karşılaştığını ve ona nasıl aşık olduğunu şöyle anlatıyor: ‘Madonna, erkek arkadaşıyla birlikte, bir lokantada yemek yiyordu. Yüzünden düşen bin parçaydı. Birden onu neşelendirmek istedim. Masasına gittim. Gülerek ‘Eğer kartlarınızı doğru oynarsanız, her istediğinizi elde edersiniz. Sizi bir filmimde oynatabilirim’ dedim.’ Madonna, bu sözleri etkileyici bulmuştu. Böylelikle Ritchie ile Madonna’nın aşkı bir lokantada başladı ve hálá devam ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!