Nargilede son nokta

Güncelleme Tarihi:

Nargilede son nokta
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2011 00:00

Sipsiyi ağzıma dayayıp, biraz da tereddütle çekmeye başlıyorum. Hava, önce yanan portakallı tömbekinin içinden geçiyor ve sonra alttaki votkayla dolu hazneyi fokurdatıyor. Duman marpuca ulaştığında artık bildiğiniz votka-portakal içiyormuş gibisiniz. Votkanın buharından mıdır nedir, sanki hafif de çarpıyor insanı. Votka portakal şart değil. İsterseniz enerji içecekli tütün kullanıp votka-enerjili de yapıyorlar. Votka sevmiyor musunuz? Hazneye rakı, üstüne kavunlu tütün koyup çilingir nargilesi de mümkün. Alternatif bol: Hazneye şarap, üstüne üzümlü tütün ya da “alkolle aram iyi değil” diyenler için hazneye süt üstüne kahveli tütün... Beğendiğimi görünce Erkan Akyüz’ün gözleri parlıyor. Akyüz sadece nargileci işletmiyor aynı zamanda kendisi de sıkı bir nargile müdavimi. Bütün bu icatlar da onun başının altından çıkıyor.
Kafes Nargile yeni açılmış. Çınarlar altında püfür püfür esen 250 kişilik bahçesi var. Ağaçlar arasından Boğaz’a bakıyor. Ve müşteriler, masalara ikişerli üçerli dağılmış, günün her saati fokurdatıyor da fokurdatıyor. Kuruçeşme’deki Kafes Nargile, Tophane’deki benzerleriyle kıyaslandığında lüks bir nargileci. İçinde play station bölümü ve otomatik okey masası bile var. Zaten nargile ustası da transfer edilerek buraya getirilmiş. Ama fiyatları makul tutmaya gayret etmişler: Çay 3.5, nargileler 16-19 lira. (212) 287 39 97

Yeni Yamanlar arıyor

Madonna önümüzdeki turnesi için yarışmayla dansçı arıyor. Eğer vaktinde başvurur ve yeteri kadar da yetenekliyseniz şarkıcının dans ekibinde yer alan yeni bir Yaman Okur da siz olabilirsiniz. Yapmanız gereken dansınızı gösterdiğiniz 60 saniyelik bir videoyu 10 Ekim’e kadar www.smirnoff.com adresine yüklemeniz. Yarışma Smirnoff’un ‘Nightlife Exchange Project -Smirnoff Gece Hayatı Değişim Projesi çerçevesinde yapılıyor. Ünlü içki markası bu küresel kampanyayla aynı zamanda 50 ülkeden 10 milyon insanın gece hayatlarını sosyal medyada paylaşmalarını sağlamayı amaçlıyor. Ama işin tuhaf yanı şu: Madonna’nın kendisi hala Twitter kullanmıyor.

BAYRAMDAN KALANLAR

Suada Giritli İdilika’da akşümüstü rakısı: O kadar güzel mezeler yapıyorlar ki, kimi götürsem parmaklarını yiyor.
Karaköy Akın Balık’ta kalamar keyfi: Taze ve ucuz balık için, balıkçılar çarşısının yanındaki bu salaş dükkana gidin.
Hisar’da geç kahvaltı: Sucuğu mu iyidir nedir, Sade Kahve’de yediğim yumurtanın lezzetini başka yerde alamıyorum.
Maçka’da geceye hazırlık: Gece turlamasına Nahide’den başlaması gibisi yok. Sonra olup biten hiçbir şey size tuhaf gelmiyor.
Sinemada Arda Turan fantezisi: Sevgilinizi kapın, G-Mall’da bir film izleyin. Sizden başka kimse yok, salonu kapatmış gibi oluyorsunuz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!