Müzik Dünyası

Güncelleme Tarihi:

Müzik Dünyası
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2007 00:00

Sekizinci albüm çıktı

Anadolu Rock Müziği’nin ünlü ismi Murat Göğebakan sekizinci albümü "Sevgiliye" ile hayranlarıyla yeniden buluştu. Söz ve müzikleri kendisine ait 5 şarkının yer aldığı albümde, Barış Manço’nun unutulmaz eseri "Gülpembe", sözlerini Fethullah Gülen’in Yazdığı "Aşk" ile "Bu Ne Dünya Kardeşim Böyle" adlı şarkılar da yer alıyor.

Prodüktörü sevgilisi

Seda Sayan’ın iki buçuk yıllık bir aradan sonra çıkardığı yeni albümü "Gecelerde Ağlarsın Unutma"nın prodüktörlüğünü sevgilisi Nihat Doğan üstlendi. Altan Çetin, Niran Ünsal, Hüsnü Şenlendirici, Ersay Üner, Burhan Bayar gibi isimlerin şarkılarını seslendiren Sayan, Nihat Doğan’la yıllar önce Nejat Alp’in seslendirdiği "Şaka Yaptım" adlı şarkıda düet yaptı.

Ortak çalışma

Honolulu doğumlu şarkıcı Anjani, Leonard Cohen’le birlikte çalıştığı "Blue Alert" isimli albümünü çıkardı. Yıllarca New York kulüplerinde çaldıktan sonra ünlü Kanadalı şair, yazar ve besteci Leonard Cohen ile tanışan Anjani, sanatçının performanslarında uzun süre klavye ve vokalde de yer almıştı.

Melankolik ses

Türk pop müziğinin melankolik sesi Baha, "Aşk Yemini" adını verdiği albümünü tamamladı. Esen Plak etiketiyle müzikmarketlere sunulan albümde, Metin Özülkü bestesi "Adapte" adlı Akdeniz kokulu ritmik şarkıyla "Gözbebeğim" adlı slow şarkı dikkat çekiyor.

İspanyolca söylüyor

Oyunculuktan sahnelere terfi eden Jennifer Lopez’in altıncı stüdyo albümü "Como ama Una Mujer" çıktı. 37 yaşındaki sanatçının müzisyen eşi Marc Anthony’nin prodüktörlüğünü üstlendiği albümde başta Julio Reyes’in imzasını taşıyan "Que Hiciste" olmak üzere toplam 11 İspanyolca yeni şarkı bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!