Muzaffer’i kim öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Muzaffer’i kim öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2010 01:00

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Hanımın Çiftliği”, geçtiğimiz cuma akşamı tüm Türkiye’yi ekrana kilitledi. Muzaffer Bey’in silahlı saldırıya uğradığı bu bölüm, pek çok soru işaretiyle sona erdi. Acaba sayısız düşmanı olan Muzaffer Bey’i kim öldürdü? Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde katilin kim olduğunu öğrenebilecek miyiz? Dizinin Adana’daki setini ziyaret ettik, başrol oyuncularına “Katil kim” diye sorduk.

Haberin Devamı

DÜNDEN BUGÜNE HANIMIN ÇİFTLİĞİ (FOTO-GALERİ)

ÖZGÜ NAMAL (GÜLLÜ)

Güllü derinden sarsılıyor    

Kanal D ekranında dönen tanıtımlardan anladık ki, Muzaffer öldü. şimdi bütün Türkiye büyük bir merak ve heyecan içerisinde yeni bölümü bekliyor...
  
- Evet, gerçekten yeni bölüm çok heyecanlı ve tempolu. Biz de merakla bekliyoruz.

Peki izleyiciyi bu bölümde ne gibi sürprizler bekliyor, ipucu verebilir misiniz?

- Muzaffer ölüyor, sadece bunu söyleyebilirim. Anlatırsam sürprizi kaçar...

Güllü, çiftlikteki ağırlığını iyiden iyiye hissettirdi, çiftliğin hanımı oldu. Peki Muzaffer Bey’in ölümü onu nasıl etkileyecek? Bundan sonra da bütün ipleri elinde tutabilecek mi?

- Güllü, Muzaffer’in ölümüyle derinden sarsılıyor tabii ki. Önümüzdeki bölümlerde bu kaybın etkilerini daha fazla görüp izleyeceğiz. Güllü git gide büyüyor, gelişiyor ve hayata daha farklı bakmaya başlıyor.

Mehmet Aslantuğ’la başarılı bir ikili oluşturmuştunuz. Ancak Mehmet Bey artık sizinle olamayacak. Bu konuda neler söylemek istersiniz?

- Mehmet gidiyor diye hepimiz çok üzülüyoruz. Müthiş profesyonel bir oyuncu ve çok eğlenceli bir set arkadaşından yoksun kalacağız. Ama bu bir dizi ve senaryo gereği ne gerekiyorsa o yapılıyor. Bildiğiniz gibi Orhan Kemal üçlemesinin ikinci kitabı “Hanımın Çiftliği”nde de Muzaffer ölür. Bir yandan da kitaba uygun bir şekilde devam ediyoruz. Orijinaline sadık kalmaya gayret gösteriyoruz.

“Hanımın Çiftliği”, sezonun en başarılı işlerinden biri oldu. Bu başarının mimarı kim sizce?

- Bütün ekip... Başta yönetmenimiz Faruk Teber olmak üzere tüm ekip büyük bir sabır, emek ve uyum içinde çalışıyoruz. Büyük bir profesyonellikle, sadece işimizi yaparak, dizimize müthiş bir inançla sahip çıkarak bu başarıyı elde ettik.

Haberin Devamı


CANER CİNDORUK (KEMAL)

Katil Kemal mi?

Muzaffer Bey’e silahlı saldırıyı kim düzenledi?

- İnanın, ben sizden daha çok merak ediyorum. Katilin kim olduğunu sette birimiz bilse hepimiz biliriz ama kimse bir şey söylemiyor. Kemal’in de bu konuda şüphe uyandıracak durumları olacak.

Kemal mi öldürdü yoksa?

- Herkesin kafasında bir soru işareti var, “Acaba Kemal mi öldürdü?” diye. Olabilir de, olmayabilir de... (Gülüyor) Ben herkesi düşünüyorum. Gerçekten bilmiyorum, isim vermek de istemiyorum.

Halide, ağabeyi Muzaffer’in tüm itirazlarına rağmen Kemal’le evlendi. ıkili arasında bundan sonra neler olacak?

- Kemal bu ilişkiye bir hırsla başlamıştı ancak zamanla Halide’nin ona olan aşkının gerçekliğini gördü. Kemal’in Halide’ye ilgisi aşka dönüşüyor. Olay ciddi boyutlara varıyor.

Yani Kemal, Güllü’ye deli gibi aşıkken ondan tamamen koptu...

- Hani ilk aşkın yarası kalır ya insanda, onun gibi bir şey Kemal’inki. Güllü artık evli biri, çocuğu da oluyor. Kemal’e “git” demiş, o da bir daha dönmüyor.

Kemal, Halide’yle olan ilişkisinden memnun mu peki?

- Çok memnun, çünkü artık çok güzel bir ilişkisi var. 9 Nisan’da yayınlanacak bölümü mutlaka izleyin, büyük sürprizler olacak.

Haberin Devamı

HAKAN BOYAV (BERBER REŞİT)

Yasin Ağa olabilir

Berber Reşit, fakir mahalleden ayrılıp çiftliğe taşındı, çiftçi başı oldu. Nasıl tepkiler geliyor size bu rolle ilgili?

- Türkiye Berber Reşit’i çok sevdi. Ben de bu rolü çok iyi, inandırıcı oynadığımı düşünüyorum. Zor bir işin altından kalkıyorum. Berber Reşit, dizide sınıf atlayan insanları simgeliyor. Güllü’nün babası ve ağabeyi dükkanının camlarını kırdı. Güllü de ona acıdı, kendine yakın buldu ve onu alıp çiftçi başı yaptı. Zaten Reşit’in de istediği buydu ama şimdi bu durumdan hiç hoşnut değil. Çiftçi başı olmayı çok sevmedi yani.

Muzaffer’i siz öldürmüş olabilir misiniz?

- Muzaffer’i kimin öldürdüğünü kadroda kimse bilmiyor. Aramızda da konuşuyoruz ama bulamıyoruz. Hamza mı, Ramazan mı, Berber Reşit mi, Kemal mi, yoksa Halide mi? Biz de bunu sizinle birlikte izleyip göreceğiz.

Peki sizce katil kim?

- Herkes olabilir. Ama bana Yasin Ağa öldürmüş olabilir gibi geliyor. Biliyorsunuz Yasin Ağa çiftçi başıydı ama Güllü onun yerine Berber Reşit’i getirince çiftlikten ayrılma kararı aldı...

Muzaffer Ağa öldükten sonra çiftlikte neler olacak?

- Hiçbir fikrim yok. Son üç bölümdür önümüzü biz de göremiyoruz.

Haberin Devamı

EBRU ÖZKAN (HALİDE)

Ağabeyimi seviyorum onu ben öldürmedim

Muzaffer’i siz öldürmüş olabilir misiniz? Neticede aşkınıza karşı çıktı, sizi evden kovdu...

- Hayır, ben öldürmedim. Evet, kavga ediyoruz ama ben ağabeyimi çok seviyorum. Kim ister ağabeyini öldürmeyi?

Sizce kim öldürüyor?

- Herkes olabilir, tahmin yürütüyoruz ama bulamıyoruz. Çünkü ağabeyim çok zengin, çok akıllı ve çok da düşmanı var.
Muzaffer’in ölümünün ardından Güllü’yle aranızda neler yaşanacak? Malum birbirinizi pek sevmiyorsunuz ama o şimdi çiftliğin hanımı...
- O süreç değişebilir. Bir ölüm gerçekleşiyor ve ortada böyle bir acı varken kimse çiftliği düşünmüyor. Ama daha sonra neler olur, ben de bilmiyorum. Senaryo elime gelince göreceğim. Halide’nin Güllü’yle bir yakınlaşması olacak ama sonrasını bilmiyorum.

“Hanımın Çiftliği”nin yakaladığı başarının sırrı ne sizce?

- Bu başarı, birçok faktörün bir araya gelmesinden kaynaklandı. Başarılı bir kadro oluşturuldu, senaryo ve öykü zaten çok başarılıydı, hepsi bütünleşti.

Haberin Devamı


NECİP MEMİLLİ (RAMAZAN ZALOĞLU)

Ben öldürmüş olamam

Çiftlikte neler oluyor?

- İnanın bilemiyorum. Sekizinci bölümden sonra Ramazan çiftlikten ayrıldı ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyor. Herhalde şu sıralar çiftliğe en uzak olan karakter Ramazan, bu yüzden bir şey diyemeyeceğim.

İzleyiciyi yeni bölümde hangi sürprizler bekliyor?

- Belirtildiği gibi Muzaffer ölüyor. ızleyiciyi bekleyen en büyük sürpriz de onu kimin öldürdüğü...

Acaba siz mi öldürdünüz?

- Yok, ben öldürmüş olamam. Sanmıyorum, ben değilimdir herhalde... (Gülüyor)

Rol arkadaşlarınızla aranızda kimin katil olduğu konusunda sohbet ediyor musunuz?

- Tabii ki konuşuyoruz, hatta bu konuda bahis bile başladı! (Gülüyor) Yok, şaka tabii ama hepimiz birbirimize soruyoruz “Kim öldürdü” diye. ınanın, biz de henüz kim olduğunu bilmiyoruz ve meraklıyız. Bilen birileri varsa bana söylemesin, böyle daha heyecanlı oluyor çünkü. Artık herkes zanlı olarak görülecek, ki bu da heyecan verici.

Ramazan, dayısı öldükten sonra çiftliğe dönecek mi? Onu neler bekliyor bundan sonra?

- Bu soruya böyle cevap vermek istemezdim ama bilemiyorum Ramazan’ın akıbetini. Ben isterim ki onu güzel şeyler bekliyor olsun ama bakalım, hep istenen olmuyor tabi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!