Mustafa Ceceli’nin annesine sosyal medyadan beğeni yağdı

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Ceceli’nin annesine sosyal medyadan beğeni yağdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 14:04

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Almanya’da vereceği konser için yolculuk ettiği annesi ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Ceceli’nin bu fotoğrafı binlerce beğeni ve yorum aldı.

Haberin Devamı

Sevilen şarkıcı Mustafa Ceceli, Almanya’da vereceği bir konser öncesi annesi Ayşe hanım ile çekilmiş bir fotoğrafını “Stuttgart'tan annemle sizlere sevgi yolluyoruz” notu ile sosyal medya hesabı Instagram’da takipçileri ile paylaştı. Ceceli’nin bu fotoğrafı hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Ceceli’nin annesi Ayşe hanıma övgü dolu yorumlar yapan takipçiler, Ceceli’ye de takdirlerini ilettiler.

Mustafa Ceceli, annesi ile paylaştığı fotoğrafından bir gün sonra ise kardeşi Sinan Ceceli ve annesi Ayşe hanım ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. İki kardeşin annelerini aralarına alarak birlikte çekildikleri fotoğrafa Ceceli, “Anne oğul kardeş Münih yolcuları” notunu düştü. Ceceli’nin bu fotoğrafı da diğer fotoğrafı gibi beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Ceceli’nin takipçileri, anne Ayşe hanımın genç görünüşüne ve aileye övgüler yağdırdı.

Haberin Devamı

Mustafa Ceceli Kimdir

Mustafa Ceceli kimdir?

Mustafa Ceceli, 2 Kasım 1980 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Müzik dünyasına 2003 yılında adım attı. Yaptığı müzik düzenlemeleri ile beğeni kazanan Ceceli, 2008 yılında “Limon Çiçekleri” isimli ilk single’ını çıkardı. 2009 yılında kendi adını taşıyan “Mustafa Ceceli” isimli albümünü çıkardı. Kendi albüm çalışmalarının yanı sıra aranjörlük de yapmaktadır. Bir çok platformda ödül kazanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!