Musa'nın kötü huyu ne

Güncelleme Tarihi:

Musanın kötü huyu ne
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2009 17:38

Haberin Devamı

SEREN SERENGİL FOTOĞRAFLARI     

ONUR BAŞTÜRK: Bence Seren'in köpeğine Gülben'i sevmeyi öğretti             

(Kelebek yazarı) Sibel Can’vari bu açıklamada bahsedilen kötü huy ne olabilir? “Huy” o kadar geniş bir kelime ki, seçenekler haliyle sınırsız oluyor: Musa, diş macununu ortadan mı sıkmaktadır? Yatakta gaz mı çıkarmaktadır? Seren’in elbiselerini giyip gece sokağa mı çıkmaktadır? Tıraş olduktan sonra lavabodaki kılları toplamaya üşenmekte midir? Ya da Seren’in köpeği Tayni’ye ‘Gülben’ deyince havlamamasını mı öğretmiştir? Seren ne olur bizi aydınlat!

ESRA CEYDA ERSOY: Kötü huyu cinsel fantezisi olabilir               

 Bahsi geçen kötü huy, birçok şey olabilir. Belki Musa çoğu erkek gibi ‘Benim dediğim olsun’ diyenlerden... Belki de eşine kaba davranıyor. Temizliğine dikkat etmiyor da olabilir. Hatta o şirin yüzünün arkasında bir psikopat yatıyor da olabilir. Belki değişik bir fantezisi vardır ve Seren bunu kabul etmiyordur, Musa ise ısrarcı davranıyordur. Nasıl anlatsam ki, cinsellik de çok önemli değil mi?

Haberin Devamı

CEM CEMİNAY: Belkide MOSSAD ajanı     

5 yılda sadece 4 kere kavga ettiklerine göre Musa’nın bünyesinde barındırdığı huy en fazla yılda bir ortaya çıkıyor. Dolunayda kurtadam mı oluyor? Uluyarak komşuları mı rahatsız ediyor? Kötü huyu, kurtadam olduğunda tüm yüzünü ve bedenini saran kılları mı? Yoksa Cadılar Bayramı gelince kendini ‘Halloween’ filmindeki maskeli canavar Michael Myers sanıp mutfak bıçağıyla etrafa mı saldırıyor? Belki de Musa, MOSSAD ajanı. Kod adı MUSSAD! Kaçamak yapmak isteyince ‘işim çıktı’ deyip evden tüyüyor!

VEDAT ÖZDEMİROĞLU: Sinirlenince HULK'a dönüşüyordur  

Bir sır ya saklanır ya da saklanmaz. Önce tüyo verip bir zaman sonra söylerim demeye getirmek yakışmıyor. Hatta bu tehdide giriyor. Seren aslında biraz da ‘Dikkat et, söylerim’ der gibi yapıyor. Yaptığı kişi de nihayetinde kocası... Bilmiyorum, belki de Musa’nın büyük bir takıntısı var ve sinirlenince Hulk’a dönüşüyor; asabi biridir belki de. Bu arada Seren altı ayda bir beyaz sayfa açıyor, nasıl bir defter bu aç aç bitmiyor. Kendisine sükûnet ve huzur diliyorum.

Haberin Devamı

KAAN SEZYUM: Musa da her erkek gibi 

 Kendi kötü huylarımdan yola çıkarak bu gizemi çözmeye çalışacağım. ışte o liste: 1- Yemekten önce ve tuvaletten sonra ellerimi yıkamam. 2- Fırsat buldukça erotik bayanlı film izlerim, izleyemezsem de başkalarına izlettiririm. 3- Sifon ve tuvalet kapısı kullanmam, kullananlara da sitem ederim. 4- Ev içinde üryan dolaşmayı severim, misafirliğe gittiğim evde mutlaka soyunup üzerime yağsız yoğurt sürerim. 5- Seks benim için bir amaç değil, araçtır. Ulaşım sırasında seks yapıp istediğim yere giderim.  6- Kestiğim tırnakları biriktiririm... Durum böyleyken, kesin Seren Hanım bunlardan birine kızıyor olmalı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!