Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam neden yayınlanmadı? Yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam neden yayınlanmadı Yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2017 19:48

Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam yayınlanması gereken 8. bölümüyle izleyicilerine üzücü haberi verdi. Ekranların herkes tarafından ilgiyle izlediği, Osmanlı tarihini dolu dolu anlatan dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda yer almayacak. Heyecanlı dizinin geçtiğimiz günler yeni bölüm fragmanı ekranlarda yayınlanmıştı. Fakat Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümünün yayın akışından çıkartılması izleyicileri meraklandırdı. Diziseverler, Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam neden yayınlanmadı? Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman yayınlanacak? gibi aramalara oldukça ilgi gösterdi. Peki, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. bölüm fragmanında takipçileri bekleyen yeni detaylar ortaya çıkacak. Yayınlanan yeni bölümleriyle izleyicilerin ilgisini çekmeyi başaran Muhteşem Yüzyıl Kösem, 8. bölüm fragmanında Sultan Murad son sözlerini söylüyor. Hanedanlık içerisinde kontorlü elinde tutmak isteyen Kösem, başarılı olamadığı her noktada bir tokat daha yemektedir. İşte merakla beklenen Muhteşem Yüzyıl 8. bölüm fragmanı ve detayları

Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. bölümü bu akşam ekranlarda yer almadı. Kanal tarafından henüz bir açıklama yapılmasa da sevilen dizinin yeni bölümünün 1 hafta gecikmeli olarak ekranlara geleceği tahmin ediliyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sultan Murad, Farya’nın evlenme isteğini öğrenir. Farya bu konuda ciddi olduğunu ve hayatında başka kadın olmasını istemediğini söyler. Sultan Murad, Farya’nın bu restine ne cevap verecektir? Hamamda ölümle burun buruna gelen Gülbahar Sultan, cariyeyi nereye sakladığını söylemez. Kösem Sultan ise çaresiz, teklifini kabul etmek zorunda kalır. Âtike Sultan’ın Silahdar’a âşık olduğunu öğrenen Gevherhan Sultan, Silahdar’a hesap sorar. Âtike Sultan ise Silahdar’ın kalbindeki kişinin peşinin düşecektir. Hatta bu konuda bir tahmini bile vardır. Kösem Sultan, Farya’nın hamile kalmaması için önlem alır. Bunu öğrenen Farya, Kösem Sultan’la yüzleşir. Farya’nın ehlileşmeyeceğini düşünen Kösem Sultan bu işi kökten çözmeye karar verir. Gülbahar Sultan, sarayda kalmasının karşılığında, sakladığı cariyeyi Kösem Sultan’a teslim eder. Kösem meselenin kapandığını düşünürken, haremde gerçekleşen korkunç bir hadiseyle Sultan Murad her şeyi öğrenir

Haberin Devamı

DİZİNİN GENEL KONUSU

Altı yaşındaki oğlu tahta geçtiğinde “Saltanat Naibeliği” makamına yükselen Kösem Sultan, tüm düşmanlarını alt ederek elde ettiği iktidarının yanı sıra saltanat naibeliğiyle dünyaya diz çöktüren bir sultan olmuştur. Oğlu IV. Murad üzerinden devletin en büyük otoritesi haline gelen Kösem Sultan’ın gücü, iktidarı ele alma isteğinde olan Sultan Murad’ın demir yumruğuyla sarsılacak; sıradan olmayı asla kabul edemeyecek iki kişi; ana ve oğul, hünkar ile sultan karşı karşıya gelecektir.Bağdat Fatihi IV. Murad, azmi, kararlılığı ve kudretiyle Osmanlı İmparatorluğu’na Kanuni Sultan Süleyman’dan sonraki en güçlü dönemini yaşatacak; devletin içeride ve dışarıda girdiği yenilgiler çağını kapatacaktır. Dizi, Osmanlı’nın hasret kaldığı güçlü dönemleri geri getiren IV. Murad’ın Kösem Sultan’a karşı iktidar yürüyüşünü ve hiç bilmediği bir yere, hiç tanımadığı bir adama sığınmaya gelen Farya ile olan tutkulu dolu aşkının destanını anlatacak.

BAKMADAN GEÇME!