Mucizeler Komedisi kadro yeniledi

Güncelleme Tarihi:

Mucizeler Komedisi kadro yeniledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2004 00:25

Geçtiğimiz yıl Şener Şen’in rahatsızlığı nedeniyle çalışmaları durdurulan müzikli oyun ‘Mucizeler Komedisi’nin provalarına tekrar başlandı. Yenilenen kadroda Beyazıt Öztürk yerine Mirkelam, Cem Davran’ın yerine ise Şevket Çoruh var.

Yapımcılığını Mustafa Oğuz’un sahip olduğu, Most Production’ın üstlendiği, Şener Şen’i yıllar sonra tiyatro sahnesine döndüren ‘Mucizeler Komedisi’ adlı müzikli oyun, aralık ayında seyirci karşısına çıkacak. Geçtiğimiz sezon prömiyeri Şener Şen’in rahatsızlığı nedeniyle ertelenen oyunun provaları neşeyle başladı.

Tekstini Kurtcebe Turgul’un oluşturduğu, Işıl Kasapoğlu’nun sahneye koyduğu ‘Mucizeler Komedisi’nin başrol oyuncuları Şener Şen ve Meltem Cumbul’un rol arkadaşları da değişti. Yeni kadroda Beyazıt Öztürk (Beyaz) yerine Mirkelam, Cem Davran’ın yerine ise Şevket Çoruh var.

Müzikalde Meltem Cumbul, şöhret ve ünlü olmak isteyen Çaycı Sütiye’yi, Şener Şen ise bir medya patronunu canlandırıyor.

Geçtiğimiz sene bel fıtığı olan ve bir yıl boyunca fizik tedavi görerek eski sağlığına kavuşan Şener Şen, ‘Şu an için sağlığım gayet iyi. Fıtığım fizik tedaviyle düzeltildi. Yalnızca kadromuzda bir takım değişiklikler var. Değişmeyen dansçılarımızdır’ diye konuştu. Şen, kadro değişikliklerini ise şöyle anlattı:

‘Oyunu ocak ayında durdurmaya karar verdik. Aradan bayağı bir zaman geçti. Tabii ki bu zaman zarfından dolayı ekipten bazı arkadaşlar ayrılmak zorunda kaldı. Belki de o insanların zamanları yoktu. Boşta kalanlar yalnızca bizlerdik.’ Oyuna yeni katılan Şevket Çoruh ise duygularını şöyle ifade etti: ‘Severek oynayacağız. Keyifli bir ekibin içerisinde olacağım için mutluyum.’

Mirkelam: Rüyada gibiyim

İlk kez bir müzikalda yer alan sanatçı Mirkelam, ‘Oyunun bir müzikal olması benim bunu kabul etmemin en büyük sebeplerinden biridir. Yoksa tiyatro apayrı bir şey. Tabii ki zorlandığım oluyor ama ekip her türlü konuda bana yardımcı oluyor. Kendimi rüyada gibi hissediyorum’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!