Malzemeler:4 adet yumurta1,5 su bardağı toz şeker1 adet rendelenmiş limon kabuğuYarım su bardağı limon suyu1/2 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt3 su bardağı un1 paket vanilya1 paket kabartma tozu Kek için:Yumurta ve toz şekeri, bir Arçelik Rose Gold Eternity Mikser yardımıyla krema halini alana kadar çırpın.Sırasıyla; süt, yağı ve limon suyunu ilave edip, 2 dakika daha çırpın.Elenmiş un, kabartma tozu, vanilya ve rendelenmiş limon kabuğunu ekledikten sonra karıştırın.Yağladığınız kek kalıbına harcı boşaltın ve eşit oranda kabarması için üstünü spatula yardımıyla düzeltin.Hazırladığınız limonlu keki, önceden ısıtılmış 170 dere Arçelik Ankastre Fırın’da 40 dakika pişirin.İçini çekmesi için keki dinlendirdikten sonra kalıbından çıkartın ve dilimleyerek servis edin.Afiyet olsun! Sponsorlu içerik