Malzemeler:1 su bardağı un1/2 su bardağı süt1/2 su bardağı şeker1 paket kabartma tozu2 adet yumurta3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağıSos için:1 su bardağı süt1 yemek kaşığı kakao2 yemek kaşığı pudra şekeri1 yemek kaşığı hindistan cevizi tozuTarif:Kek için tereyağı ve şekeri Arçelik Multi Şef Profesyonel Mutfak Makinesi’ne alın ve çırpmaya başlayın.Yumurtaları teker teker ilave edin.Sütü ekleyin.Ardından un ve kabartma tozunu ekleyin.Hazırladığınız hamuru yağlı kağıt serdiğiniz borcama dökün.Arçelik Ankastre Fırın’da 180 derecede kontrollü olarak 30 dakika pişirin.Piştikten sonra tamamen soğutun.Çikolata sosunu hazırlamak için bütün malzemeleri karıştırın ve pudra şekeri eriyene kadar çırpın.Keki dolaptan çıkartın, keskin bıçakla küp şeklinde kesin.Her dilim teker teker önce çikolata sosuna sonra da hindistan cevizine bulayın.Bu işlemi bütün kek dilimleri bitene kadar yapın.Afiyet olsun!Sponsorlu içerik