Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
•200 g bamya
•1 adet büyük beyaz soğan
•1 yemek kaşığı susam yağı
•1 çay kaşığı seşuan biberi
•1 adet kurutulmuş biber
•2 yemek kaşığı soya sosu
Tarif:
1-Bamyaları ve soğanı Arçelik Rose Gold Eternity Doğrayıcı’da doğrayın.
2-Arçelik Grion Ocak’a aldığınız bir wok tavada yağı ısıtın.
3-Tavaya soğanları ve biberleri ekleyip kavurmaya başlayın.
4-Ardından doğradığınız bamyaları ekleyin ve yüksek ateşte kavurun.
5-Soya sosunu da karıştırıp pişirmeye devam edin.
6-Bamyalar biraz diriliğini kaybedince altını kapatıp servis edebilirsiniz.
7-Afiyet olsun!
Sponsorlu içerik