Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
• 200 g hellim peyniri
• 1 adet kabak
• 1 adet patlıcan
• 4 yaprak marul
• 2 adet hamburger ekmeği
• 2 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
Tarif:
1-Hellim peynirini dilimleyip 5-10 dakika sıcak su içerisinde bekletin.
2-Marul yapraklarını yıkayın.
3-Kabak ve patlıcanı ince dilimleyin.
4-Arçelik Ankastre Grion Ocak’a döküm ızgara tava alın ve doğradığınız sebzeleri öldürmeden birkaç dakika pişirin.
5-Aynı tavadan sebzeleri alıp dilimlediğiniz hellim peynirini de Arçelik Ankastre Grion Ocak’a pişirin.
6-Hamburger ekmeklerini açın ve tabanına zeytin ezmesi sürün.
7-Sırayla üzerine önce marul yaprağı, sonra da ızgara sebze, ardından hellim peynirini koyun.
8-Hellimlerin üzerine bir kat daha kabak ve patlıcan koyun.
9-Sağlıklı ve besleyici hellim burgeriniz hazır.
10-Afiyet olsun!
Sponsorlu içerik