Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
• 800 gram mantar
• 2 yemek kaşığı tereyağı
• 3 yemek kaşığı un
• 4 çay kaşığı domates salçası
• 1 adet soğan
• 3 diş sarımsak
• Taze soğan
• 200 gram krema
• 1 tatlı kaşığı tatlı toz kırmızı biber
• 1 tatlı kaşığı köri
• 1 çay kaşığı tuz
• 1 çay kaşığı karabiber
• 1 çay kaşığı kimyon
Tarif:
1. Mantarları ayıklayarak dilimleyin ve teflon bir tavada az tereyağı ile altın sarısı olana dek Arçelik Ankastre Ocak’ta kızartın.
2. Mantarlara soğan, sarımsak, tuz, karabiber, köri ve kırmızı toz biberi ekleyerek karıştırın.
3. Mantarlara un ve kimyon ekleyin ve yaklaşık 1 dakika karıştırarak pişirin.
4. Daha sonra domates salçasını ekleyerek çırpın.
5. Mantarlar biraz piştikten sonra kremayı ilave edin ve suyunu çektirene dek karıştırın.
6. Hazırladığınız goulashın üzerine ince kıyılmış taze soğanları serpiştirin. Afiyet olsun!
Sponsorlu İçerik